Antena Căutare

Liga Campionilor: HCM Constanta - HSV Hamburg 26-34/ Campionii, la cea de-a doua infrangere

HCM Constanta a pierdut si cel de-al doilea meci din grupa C a Ligii Campionilor la handbal masculin. Campioana Romaniei a pierdut in fata lui HSV Hamburg, scor 26-34, intalnirea desfasurata in Sala Sporturilor din Buzau.


In partea a doua, campionii Romaniei au reusit sa se apropie la numai patru goluri, cu un sfert de ora inainte de final, dar jucatorii lui Hamburg au fortat exact cand a trebuit si s-au desprins la 10 goluri cu trei minute inainte de final, castigand in cele din urma cu 34-26.

„Trebuie sa recunoastem, sunt mult mai buni ca noi. La prima vedere, a parut ca am facut greseli copilaresti, dar nu e asa. Iti lasa spatii mari in aparare, ai impresia ca poti pasa si apoi o data ies si recupereaza mingea. Noi trebuie sa ne batem insa cu adversarii de valoarea noastra, celelalte echipe din grupa", a declarat George Buricea la finalul meciului.

Cel mai bun marcator al romanilor a fost Alex Csepreghi, care a reusit 5 goluri, in timp ce Duvnjak a fost golgheterul oaspetilor, cu 7 goluri.

HCM Constanta se afla in grupa C a Ligii Campionilor, alaturi de St. Petersburg HC, Cimos Koper, Wisla Plock si Metalurg Skopje.

In primul meci, constantenii au pierdut in Polonia in fata lui Wisla Plock (29-30), urmatoarea partida a campionilor fiind programata pe 13 octombrie, pe teren propriu, cu Cimos Koper.

PRELIMINARII EURO 2012: Serbia - Italia/Grecia - Croatia, derby-uri de foc. Vezi programul complet!... Antrenorul lui Dinamo II nu stie cine-i campioana Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x