Antena Căutare

LOVITURĂ DE TEATRU pe piața transferurilor din Liga 1: Gabi Torje nu mai merge la Dinamo și ajunge la o rivală din Liga 1

Cu doar câteva zile înainte de reluarea Ligii 1, Dinamo primește o lovitură de proporții. După ce ieri se părea că îl au în curte, ”câinii” l-au pierdut azi pe Gabi Torje, un jucător în care Vasile Miriuță își punea mari speranțe pentru ultimele etape din sezonul regular.

Deși efectuase miercuri vizita medicală, iar distanța până la parafarea contractului era o chestiune de timp, astăzi transferul lui Gabi Torje la Dinamo a căzut. Conform digisport, patronul echipei din ”Ștefan cel Mare”, Ionuţ Negoiţă, nu a acceptat să-şi asume în solidar cu jucătorul orice decizie ar lua FIFA în cazul în care Karabukspor îl va da pe fotbalist în judecată.

În discuţie ar fi o sumă de 210.000 de euro. Aceşti bani ar putea fi pierduţi. E vorba de 200.000 de euro - prima de instalare la clubul turc şi aproximativ 10.000 de euro taxe şi cheltuieli de judecată, mai anunță sursa citată. Un caz similar este cel al lui Găman, dar dacă Becali a fost de acord să fie solidar cu fotbalistul, Ionuţ Negoiţă nu vrea! Fotbalistul ar putea ajunge la Timişoara.

Dacă Dinamo nu e dispusă ră riște, Torje ajunge la Timișoara!
Dacă Ionuț Negoiță nu e dispus să riște, Torje se îndreaptă către vestul țării. ACS Poli Timişoara este dispusă să se declare solidară cu fotbalistul. Mutarea s-ar putea realiza cu susţinerea financiară a lui Cristea Opria, impresarul fotbalistului.

În urmă cu două zile, Opria declara direct că vrea să-l ducă pe jucător la clubul lui Ionuț Popa. ”Am trei variante pentru el din România. Eu vreau să-l aduc la Timișoara, să-l conving să vină aici, unde a făcut primii pași în fotbal, de aici a plecat. I se pot plăti 50.000-100.000 de euro până la vară. Dacă se duce la Dinamo, cu ce e mai bine? Mai bine joacă în play-out la Timișoara decât la Dinamo. Eu vreau să joace, ca să plece undeva la vară”, zis Opria la o televiziune de sport.

Gabi Torje, care a mai evoluat în Romania la Poli și la Dinamo a plecat afară la Udinese in 2011, dar nu a evoluat în Serie A decat in primul sezon. Apoi, acesta a fost imprumutat, pe rând, la Granada, Espanyol, Konyaspor și Osmanlispor. Din 2016 este jucătorul lui Terek, echipă care l-a împrumutat la Karabukspor.

Torje a vrut să continue în Rusia. A negociat în ultimele zile cu Alanyaspor, însă nu s-a ajuns la un acord. Gabi Torje a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB în urmă cu două luni, însă a refuzat categoric propunerea rivalei lui Dinamo.

”Nu banii fac totul în viaţă. Salariul nu e o problemă. Gigi Becali are bani. Ar putea să plătească oricât dacă vrea un jucător, dar şi el are un buget pe care-l limitează, să nu arunce banii pe apa sâmbetei pe salarii foarte mari care pot fi neprofitabile.

Însă nu se pune problema să mă duc la Steaua, pentru că nu sunt în situaţia în care, dacă m-aş duce la Steaua, mi-aş salva viaţa şi cariera şi continuitatea mea sporitvă. Nu se pune problema, s-a vorbit foarte mult despre Steaua. O voi spune acum clar şi răspicat: nu mă duc la Steaua.” a spus jucătorul în decembrie 2017.

Perioadă încărcată de mercato în Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A și Ligue 1! Sumă record plătită pentru pes... Misiune imposibilă pentru FCSB! Peste 260 de milioane de Euro vin la București pe 15 februarie. Lazio și-a anunțat lotul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x