Antena Căutare

Mai sunt doar 2 zile pana la startul celei mai dificile curse de hard enduro din lume

Red Bull Romaniacs 2010 debuteaza sambata 26 iunie, la ora 14.00, cand pe B-dul. Coposu din centrul Sibiului se va concura la Prolog. Cea mai dificila cursa de hard enduro din lume va continua duminica, cu prima zi in munti si se va termina in Piata Mica din Sibiu miercuri, 30 iunie.









Taddy Blazusiak debutant cu renume la Red Bull Romaniacs
Dupa ce a supus de 4 ori muntele de fier castigand Erzberg Rodeo, Taddy Balzusiak vine la Red Bull Romaniacs sa isi masoare fortele in Carpati. Polonezul care va concura la clasa Pro are adversari seriosi in perosana unor rideri cu mult mai multa experienta in muntii din Romania, cum ar fi: Andreas Lettenbichler castigatorul de anul trecut, Darryl Curtis care a participat la trei editii ale Red Bull Romaniacs, Chris Birch locul 2 in 2009 sau Graham Jarvis castigatorul din 2008.

Romanii din editia 2010
La clasa Pro participa si pilotul roman Mani Gyenes, care dupa ce anul trecut din cauza unei accidentari a fost nevoit sa concureze la Expert Single ocupand in final locul 2, a decis ca in 2010 sa isi incerce norocul la cea mai dificila clasa a Red Bull Romaniacs.

In total sunt inscrisi in editia din acest an 14 concurenti romani, fiind acoperite toate clasele mai putin Trial, avand in vedere ca in Romania nu exista pentru moment piloti de trial.

La clasa Expert Team Romania are sanse la podium datorita asocierii dintre Romeo Dunca si Ioan Tara, care sunt coechipieri in Dunca Expeditii. Romeo a mai terminat pe podium in 2006, iar Tara este un endurist care a ajuns in postura de pilot dupa ce a fost track manager la editiile anterioare.

La clasa Hobby, Tip Till Team vor fi in atentia publicului mai ales ca dupa ce anul trecut la prima participare au terminat in top 10. Dani Otil si Krisztian Nagy si-au propus sa ajunga la finis in primii cinci.

Live Tracking
Fanii pot sa isi urmareasca favoritii accesand incepand cu prima zi in munti (duminica 27 iunie) www.redbullromaniacs.com. Pe site va fi disponibila optiunea live tracking, unde introducand numarul pilotului favorit fanii vor putea vedea unde se afla acesta pe traseu.

Mai multe informatii despre program, precum si harti cu punctele de interes pentru spectatori gasiti AICI

VIDEO Noua Zeelanda - Paraguay 0-0/ Sud-americanii, lideri in Grupa F... Pe fotbalistii nord-coreeni ii asteapta cariera de piatra dupa umilinta cu Portugalia, scor 0-7!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x