Antena Căutare

Meci fantastic făcut de Adi Popa în Anglia! Câte goluri a marcat românul în meciul Gillingham - Reading, încheiat 7-5!

Exilat de Jaap Stam în echipa de U21 a celor de la Reading, fostul jucător de la FCSB, Adi Popa, a avut o evoluție senzațională. În duelul din Checkatrade Trophy dintre Gillingham FC și Reading U21, încheiat cu scorul de 7-5 (!!!), ”Motoreta” a fost cel mai bun om al oaspeților.

Meciul de pe Priestfield Stadium din Gillingham a început într-un mod senzațional, cu un gol marcat în primele 40 de secunde de jucătorul gazdelor, Cundle. Wilkinson (12) și Wagstaff (29) au dus rapid scorul la 3-0 și lucrurile păreau clare. Rollinson a redus din diferență în minutul 38, însă O'Neil a refăcut diferența de 3 goluri un minut mai târziu.

La pauză s-a intrat cu 4-1 și cu ideea că meciul este jucat. Nu avea să fie așa. Nu încă. În minutul 49, Adi Popa marchează pentru 4-2 și le dă aripi colegilor, cei care, în minutele 57 (Smith) și 68 (Sheppard) duc scorul la un incredibil 4-4!!! Avea să fie un simplu foc de paie, întrucât Mbo și Oldaker au rezolvat ”setul”, 6-4. Cu o ultimă fărâmă de energie, Adi Popa relansează meciul și face 6-5, însă același Oldaker marchează în prelungiri pentru 7-5 și pune punct thriller-ului.

Scor final: Gillingham FC - Reading U21 7-5, iar echipa lui Adi Popa este ultima în grupa 10 din Checkatrade Trophy cu 1 punct din 3 meciuri.

Echipa de start a lui Reading U21: Legg, Holmes, Osho, Burley, Medford-Smith, East, Rollinson, Sheppard, Frost, Popa, Barrett

El este NOUL IUBIT la SImonei Halep. Ipostaze tandre în care au fost surprinși cei doi îndrăgostiți... Scoțienii de la Celtic au bătut un record de peste 100 de ani: 63 de meciuri fără eșec. Americanii le-au dat replica ime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x