Antena Căutare

Mesajul lui Iancu pentru Sandu: "Fotbalul confiscat de dumneavoastra va redeveni al tuturor!"

Scandalul pierderii licentei a lovit-o destul de rau pe Poli Timisoara, care, de la inceputul anului si pana acum, a pierdut nu mai putin de 7 milioane de euro, iar actionarii au fost obligati sa acopere o gaura in buget de 6 milioane de euro.

Poli Timisoara a trimis astazi catre Federatia Romane de Fotbal o adresa in care este prezentat bilantul fiscal din perioada 1 ianuarie 2008 - 30 octombrie 2011 si in care acuza ca, din cauza retrogradarii, formatia a pierdut peste 7 milioane de euro.

Raportul demonstreaza cum, in perioada mentionata, Poli Timisoara a cheltuit nu mai putin de 50 de milioane de euro, din care numai sapte milioane de euro au fost suportate de consiliul local.

La final, Marian Iancu a tinut sa-i transmita un nou mesaj lui Mircea Sandu: "Domnul Presedinte, fotbalul se joaca pe teren, iar dumneavoastra, premeditat, l-ati dus in sediul FRF. Am obtinut rezultate sportive, dar nu ne-am calificat in birourile inghesuite de atatea interese. Fotbalul confiscat de dumneavoastra, curand va redeveni un bun al tuturor. Cu ce veti ramane? Cu cei 500 de pomi"

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Trombetta se intoarce in Liga 1. Vezi la ce echipa!... Masina lui Mircea Bornescu, pusa sub sechestru de politisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x