Antena Căutare

Mijlocaşul croat Filip Mrzljak, ultima dată la Astra Giurgiu, a semnat cu Dinamo

Noul jucător dinamovist s-a alăturat lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, prevăzut până în 4 iulie la Marbella. Dinamo Zagreb, Radnik Sesvete, Lokomotiva Zagreb, Pandurii Tg. Jiu şi Astra Giurgiu sunt echipele la care a evoluat Filip Mrzljak în carieră.

Mijlocaşul croat Filip Mrzljak, ultima oară la Astra Giurgiu, a semnat, luni, un contract cu FC Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Noul jucător dinamovist s-a alăturat lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, prevăzut până în 4 iulie la Marbella.

Dinamo Zagreb, Radnik Sesvete, Lokomotiva Zagreb, Pandurii Tg. Jiu şi Astra Giurgiu sunt echipele la care a evoluat Filip Mrzljak în carieră.

30 de meciuri a jucat Mrzljak, sezonul trecut, la Astra Giurgiu, 26 în campionat şi 4 în Cupa României, marcând două goluri.

100 de partide, 7 goluri şi 6 pase decisive a adunat Mrzljak în Liga 1 la Pandurii Tg. Jiu şi Astra Giurgiu.

8 jocuri în tururile preliminare Europa League a disputat Mrzljak în carieră, două la Lokomotiva Zagreb, două la Pandurii Tg. Jiu şi patru la Astra Giurgiu.

40 de selecţii are Mrzljak la loturile naţionale de juniori ale Croaţiei: U21 (5), U20 (9), U19 (16), U18 (4), U17 (2) şi U15 (4).

26 de ani a împlinit Mrzljak, născut pe 16 aprilie 1993 la Zagreb.

Sursa : news.ro

Preşedintele ligii spaniole, Javier Tebas, nu-l vrea pe Neymar înapoi la FC Barcelona... FCSB a anunţat despărţirea de Filipe Teixeira, Contractul nu a mai fost prelungit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x