Antena Căutare

Mircea Lucescu a anunțat numele echipei pe care o va antrena Răzvan Lucescu în sezonul 2018-2018: ”Aceasta este campioana pe care o va antrena!”

Aflat pentru prima oară la o echipă cu greutate din Europa, PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a avut un sezon foarte bun, încheiat însă în genunchi din cauza incidentelor din derby-urile campionatului elen.

Răzvan Lucescu și PAOK păreau aproape de titlu, însă sancţiunile primite în urma incidentelor petrecute la derby-urile cu Olympiacos şi AEK au decis campioana. După finalul sezonului din Grecia, s-a zvonit despre plecarea lui Lucescu Jr. de la PAOK. În ciuda speculaţiilor, tehnicianul nu va pleca de la echipa lui Savvidis, fiind extrem de motivat să îşi ia revanşa după ce a pierdut campionatul aşa cum l-a pierdut.

Mircea Lucescu, tatăl lui Răzvan, a dezvăluit că fiul său nu va renunța să lupte cu PAOK și să demonstreze cine merita titlul în Grecia. În opinia lui ”Il Luce”, PAOK este adevărata campioană a Greciei.

”Răzvan se descurcă excelent la PAOK. Nici vorbă să plece la Şahtior sau în altă parte. Rămâne în Grecia şi se va răzbuna pentru ce s-a întâmplat anul ăsta. Problema acolo a fost că AEK şi Olympiakos s-au temut să joace împotriva lor. În meciurile directe nu au făcut altceva decât să provoace. Toată lumea a fost împotriva lor. Pentru mine şi pentru adevăraţii fani, PAOK este campioana Greciei”, a declarat "Il Luce" conform gazzeta.gr.

PAOK a pierdut cu 0-3 la "masa verde" partida cu AEK, la fel cum s-a întâmplat şi cu meciul cu Olympiakos. Pe lângă această sancţiune, echipa lui Răzvan Lucescu a fost penalizată cu 3 puncte în actualul sezon şi cu alte două puncte în stagiunea viitoare. De asemenea, PAOK va disputa ultimele 3 meciuri de pe teren propriu fără suporteri.

Răzvan Lucescu a mai antrenat la FC Brașov, Rapid, naționala României, El Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi și PAOK.

Viitorul - CSM Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE... Nicolae Dică, OUT de la FCSB! Gigi Becali aduce un dinamovist în locul antrenorului care nu a convins deloc în acest sez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x