Antena Căutare

Mircea Lucescu se ia de arbitrii intalnirii cu Porto

Ca de fiecare data cand a pierdut, nea Mircea a acuzat in termeni duri arbitrajul dupa meciul din deplasare cu FC Porto, in care gazdele s-au impus cu 2-1.

Sahtior Donetsk a fost invinsa in prima zi a Ligii Campionilor cu 2-1 la Porto, desi a condus cu 1-0. Castigatoarea celei mai recente editii de Europa League a intors insa scorul in fata celei ce are in palmares ultima Cupa UEFA, iar Mircea Lucescu a luat foc la finalul intalnirii, strigandu-le arbitrilor „It's a shame".

Antrenorul roman nu este la prima iesire de acest gen. In 2008, Sahtiorul primea vizita Barcelonei intr-un meci decisiv pentru calificarea din grupe. „Minerii" conduceau cu 1-0 si la o faza banala au aruncat mingea in aut pentru a permite ca echipa medicala sa-i acorde ingrijiri unui coechipier (Seleznov). Catalanii au repus repede si au egalat prin Messi, iar pana la sfarsitul jocului au punctat din nou. Imediat dupa partida, Lucescu a strigat de mai multe ori „verguenza" catre Guardiola (un fel de „it's a shame" tradus intr-o limba straina pe care si catalanii o pot intelege desi nu o au la corazon).

Aseara, tehnicianul s-a dezlantuit si la o emisiune de televiziune: „Deciziile sunt cele care m-au enervat. Dispar divele de pe terenul de joc si apar dive printre arbitri. Atacul lui Rakitskiy a fost dur, dar si adversarul a intrat tare. Daca el nu se ridica direct, nu mai dadea arbitrul rosu. Am avut gol valabil, am gresit la golul lui Hulk" s-a dezlantuit romanul.

Iesirile repetate lasa la iveala un orgoliu specific celor ce reusesc, dar si o incapacitate de a accepta infrangerea. Sa nu uitam ca in toamna lui 2009, dupa ce nationala condusa de Razvan a pierdut cu 5-0 in Serbia, nea Mircea a declarat ca „la 0-0 Mutu a scapat singur cu portarul dar tusierul a indicat eronat offside" si de aceea am pierdut.

foto: gsp

Basel - Otelul 2-1/ Moldovenii debuteaza cu stangul in Liga Campionilor... Europa League: Besiktas face scorul serii. Echipele romanesti, fara infrangere. Vezi rezultatele inregistrate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x