Antena Căutare

NADIE COMO NADIA! COMÂNECI a revenit a MONTREAL, acolo unde a luat primul 10. A plâns când a văzut imaginile de acum 40 de ani

Jurnaliștii brazilieni de la televiziunea ”O GLOBO” au avut geniala idee pe care nimeni din România n-a născocit-o până acum: au luat-o pe Nadia Comâneci și, la 40 de ani de la cel mai important moment dinn istoria gimnasticii, au readus-o pe ”Zeiță” în locul în care obținea întâiul 10!

Jurnaliștii brazilieni de la televiziunea ”O GLOBO” au avut geniala idee pe care nimeni din România n-a născocit-o până acum: au luat-o pe Nadia Comăneci și, la 40 de ani de la cel mai important moment dinn istoria gimnasticii, au readus-o pe ”Zeiță” în locul în care obținea întâiul 10!

Nadia cea mică e sus, pe tabelele electronice. E Nadia din 1976, cu codițe. Nadia cea mare e jos, pe sol. E doamna Comăneci. Jurnaliștii televiziunii braziliene ”O Globo” au gândit ceea ce n-a putut trece, niciodată, prin capul confraților din România: au readus, după 40 de ani, ”Zeița” în locul în care s-a apropiat de Olimp.

VIDEO AICI!

În 1976, la ”Montreal Forum”, Nadia Comăneci obținea primul 10 din sitoria gimnasticii. Peste patru decenii, alături de ziaristul brazilian Padro Bassan, românca a revenit în orașul canadian. Nu în sală, direct pe stadionul ”Olimpic”, acolo unde avea să fie ovaționată la scenă deschisă.

Multe nu-s de spus! Urmăriți filmulețul. Nu-i musai să stăpâniți limba lui Saramago. Emoția spune totul. A, încă ceva! La final, Nadia merge la panoul unde sunt dăltuite numele celor peste 80 de medaliați cu aur din 1976. După cum se vede, unul singur are luat gletul din jurul său, semn că acolo lumea a pus cel mai mult degetul. Al ei!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x