Antena Căutare

Nicolae Stanciu pleacă de la Anderlecht. La ce club uriaș al Europei este așteptat fostul ”decar” al celor de la FCSB

Ruptura dintre Nicolae Stanciu și Anderlecht pare a fi una totală. După ce s-a revoltat public împotriva deciziei antrenorului Hein Vanhaezebrouck de a-l ține mai mult rezervă, românul nu a prins niciun minut în derby-ul cu FC Brugge și viitorul său la campioana Belgiei pare decis.

În aceste zile, impresarul lui Nicolae Stanciu, Anamaria Prodan, se află la Bruxelles, acolo unde discută opțiunile pentru viitorul jucătorului de 10 milioane. Internaţionalul român a intrat definitiv în dizgraţia staff-ului tehnic şi ia în calcul să plece.

Două opțiuni clare are Stanciu în acest moment: o forță a Turciei, Fenerbahce, și o echipă bogată din zona arabă, Al Wahda, acolo unde antrenează Laurențiu Reghecampf.

O posibilă mutare a lui Stanciu în Emiratele Arabe Unite a fost confirmată chiar de impresarul jucătorului. ”Este adevărat, dorinţa lui Laur e să îl aducă pe Stanciu la Al Wahda”, a spus Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, presa turcă a vehiculat în ultimele ore faptul că Stanciu va ajunge la Fenerbahce. Site-ul SayfaHaber.com scrie că românul se află în topul priorităților celor de la Fener pentru perioada de mercato din iarnă. Granzii Turciei traversează o perioadă modestă în campionat și îl văd pe român ca o posibilă salvare.

Stanciu a ajuns la Anderlecht în vara lui 2016, de la FCSB, în schimbul sumei de 9,8 milioane de euro.

14 meciuri, un gol și 2 pase de gol are Stanciu pentru Anderlecht în acest sezon, în toate competițiile.

Să nu asculți ce zice Popa! Antrenorul lui ACS Poli a șocat asistența după meciul cu Juventus. Ce a putut declara despre... Doi străini de la FCSB sunt așteptați la naționala României. Pe ce jucători din echipa lui Dică a pus ochii selecționeru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x