Antena Căutare

Noul van Persie, cu mainile in zona intima! Vezi raspunsul care l-a lasat masca pe Wenger

Tehnicianul lui Arsenal a pus ochii pe un jucator ce a impresionat in Ligue 1, insa pretul cerut de clubul la care evolueaza l-a dezarmat pe francez.

Olivier Giroud a avut un tur incredibil de campionat cu Montpellier, evolutia sa ducand echipa lui Rene Girard pe locul doi la jumatatea campionatului.

Jucatorul chiar a primit o oferta de 10 milioane de euro din partea lui Arsenal, insa Louis Nicollin, presedintele lui Montpellier a dat un raspuns ce l-a uimit pur si simplu pe Wenger:

"La Arsenal in atac e van Persie dar nu stiu cat va mai ramane. Daca Wenger il vrea pe Giroud trebuie sa mai creasca pretul. La 10 milioane nu cred ca-l dau. Poate 50 sau 60 de milioane. La suma aceasta i-l fac pachet si i-l trimit lui Wenger. Pachet i-l fac."

Nici Olivier Giroud nu pare a se fi deprins cu subtilitatile. Iata-l, in fotografia de mai jos, cu mainile intre picioare dupa o ratare in fata celor de la Toulouse.

Articolul continuă după reclamă

Daca asa se manifesta la fiecare ocazie, probabil ca prietena lui isi doreste sa marcheze in fiecare meci.

Foto: Intact Images / EPA

Mali, fara vedete la Cupa Africii pe Natiuni... Razvan Lucescu: "NU plec de la Rapid"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x