Antena Căutare

Nu joacă, dar prețul îi crește peste noapte! Alibec are ofertă de 11 milioane de Euro. Unde va ajunge atacantul non-marcator al FCSB

Evoluție stranie a lucrurilor în cazul ”Denis Alibec”. Deși atacantul FCSB este exclus din lotul echipei, iar atunci când joacă o face foarte modest (zero goluri în acest sezon de Liga 1), prețul său crește peste noapte. Gigi Becali a anunțat că trei echipe se bat pentru jucătorul adus de la Astra, iar ofertele sunt uriașe!

În ziua în care Alibec va privi pentru prima oară din postura de ”exclus” un meci al celor de la FCSB, Gigi Becali a anunțat că, nu una, ci trei echipe se bat pentru atacantul ”zero” goluri în Liga 1.

Date fiind aceste trei presupuse oferte, Denis Alibec va reveni 100% în meciul retur dintre FCSB și Hapoel Beer-Sheva, a anunțat Gigi Becali.

”Sunt două cluburi sigur care vor să-l transfere pe Alibec. Două din Anglia și una din Portugalia. Și e vorba de 10 milioane de lire. (11 milioane de Euro)

Alibec știe de oferte, i-am zis că o să joace la retur, că vin scouterii să-l vadă.” a spus patronul FCSB la o televizune de sport.

Alibec a fost exclus din lotul FCSB și amendat cu 75,000 de Euro după meciul de campionat cu FC Voluntari, atunci când a avut o ieșire nervoasă în momentul schimbării.

VIDEO: Misterul a fost elucidat. Ce a ”consumat” Lionel Messi în timpul meciului Barcelona - Olympiakos. Imaginile care ... Hapoel Beer Sheva - FCSB, ora 20:00! Echipa oficială de start a roș-albaștrilor: niciun vârf de meserie! Gnohere, Morais...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x