Antena Căutare

O nouă dramă lovește fotbalul mondial, la doar cinci zile după decesul lui Davide Astori. Un fotbalist de 18 ani a fost găsit fără suflare

Fotbalul european este lovit de o nouă tragedie fără margini. La nicio săptămână de la dispariția fulgerătoare a căpitanului Fiorentinei, Davide Astori, un alt jucător de fotbal din Europa își pierde viața în condiții asemănătoare. Thomas Rodriguez, în vârstă de doar 18 ani, legitimat la academia clubului FC Tours din liga secundă franceză, a fost găsit mort în patul său, anunță clubul FC Tours pe site-ul oficial.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul FC Tours informează că Rodriguez a fost găsit fără suflare în patul său vineri dimineaţă.

”Cu o durere extremă, clubul Tours FC anunță dispariția dintre noi a tânărului jucător Thomas Rodriguez. Decesul a survenit în noaptea de joi 8 martie, spre vineri 9 martie 2018. Clubul nostru este cutremurat de această dramă”, anunță clubul din Ligue 2.

Acest deces survine la doar cinci zile după ce italianul Davide Astori, 31 ani, căpitanul echipei Fiorentina, a murit în împrejurări similare într-o cameră de hotel la Udine, înaintea unui meci de Serie A. Fostul căpitan al Fiorentinei a decedat din cauza unui stop cardiac. Acesta a fost și primul verdict dat la câteva ore după aflarea teribilei vești.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma acestei tragedii, Liga franceză profesionistă de fotbal a decis să amâne meciul dintre FC Tours şi Valenciennes programat astăzi. De asemenea, s-a decis ca un minut de reculegere să fie ținut la toate meciurile din Ligue 1 şi Ligue 2 din acest weekend.

Rodriguez ar fi împlinit 19 ani pe 1 aprilie. El a sosit la Tours în sezonul 2016/2017 şi făcea parte din echipa under 19 a clubului.

FCSB dă cel mai bun marcator din istoria Play-off-ului Ligii 1! Vedeta echipei lui Dică a marcat însă un singur gol în u... Indian Wells 2018. Victorie pentru Simona Halep! A spulberat-o pe adversara Kristyna Pliskova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x