Antena Căutare

Otelul - Steaua 1-2/ Ros-albastrii, la trei lungimi de lider

Steaua a revenit de la 0-1 la pauza si s-a impus pe terenul campioanei Otelul Galati, scor 2-1, aflandu-se acum la doar trei puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Didi a deschis scorul pentru "dunareni" in minutul 34, dar elevii antrenati de Mihai Stochita au intors rezultatul prin golurile lui Tatu '49 si M. Costea '67.

Cum s-au marcat golurile:


1-0: Didi reia cu capul o centrare de pe partea dreapta, de la Antal;

1-1: Tatu inscrie cu capul, dupa o centrare a lui Tanase;

1-2: Mihai Costea primeste o pasa in zona careului de 16 metri, patrunde în careu si trimite mingea in plasa, la coltul lung.

In prima repriza, unul dintre suporterii galateni a avut nevoie de asistenta medicala, in momentul in care i s-a facut rau. Spectatorii de la tribuna a II-a au cerut medicilor sportivi sa intervina - suporterul a fost coborat din tribuna, pana la nivelul terenului, apoi a fost transportat la cel mai apropiat spital.

Au evoluat echipele:

Otelul Galati: Grahovac - Rapa, Sg. Costin, Perendija, Salageanu - Filip (Viglianti '82), Giurgiu - Antal, Didi (Paraschiv '71), Stromajer (Iorga '61) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Steaua: Tatarusanu - Bicfalvi, Iliev, Chiriches, Parvulescu - Chipciu (Gardos '84), Balan (Radut '66), Bourceanu, Tanase - Rusescu (M. Costea '46), Tatu. Antrenor: Mihai Stoichita.

In urma acestui succes, Steaua urca pe locul 2 in Liga 1, la doar trei puncte in spatele liderului CFR Cluj.

foto: gsp.ro

Cristiano Ronaldo si-a egalat recordul de goluri marcate in Primera Division... VIDEO! Tragedie in fotbalul italian: Un jucator al formatiei Livorno a murit dupa ce a suferit un infarct pe teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x