Antena Căutare

(P) Favoritele la câștigarea Serie A în sezonul 23/24

Un nou sezon de fotbal a început nu demult, iar toată lumea discută deja despre probabilitatea ca o echipă sau alta să devină campioană. Acesta este și subiectul articolului nostru în care ne propunem să discutăm despre favoritele la câștigarea Serie A în sezonul 23/24.

două picioare pe terenul de fotbal lângă o minge
Un nou sezon de fotbal a început nu demult, iar toată lumea discută deja despre probabilitatea ca o echipă sau alta să devină campioană

Fiind unul dintre cele mai importante campionate de fotbal ale lumii, Serie A reprezintă o competiție care atrage atenția tuturor iubitorilor de fotbal.

Prin urmare, este imposibil să nu ne întrebăm cine va fi campioană în Italia sezonul acesta. Am realizat noi o analiză pe care ți-o prezentăm și ție în rândurile următoare.

Inter Milano

Chiar dacă sezonul 22/23 nu a fost unul excelent pentru Inter Milano, care a fost la o lungime de 18 puncte de prima clasată, în acest an este considerată favorită la pariurile antepost.

Dacă te întrebi ce sunt pariurile antepost, află că acestea sunt pariurile pe care le poți juca înainte ca un campionat să înceapă precum și la începutul său, mizând pe câștigătoarea competiției.

Chiar dacă nu a făcut prea multe transferuri spectaculoase, Inter Milano a început bine sezonul, fiind lider în acest moment, iar astfel clasarea ca favorită la câștigarea titlului este ușor de înțeles.

AC Milan

Marea rivală AC Milan este următoarea favorită din punctul de vedere al caselor de pariuri, fiind echipa cu șansa a doua la câștigarea titlului.

La fel precum rivalii săi, AC Milan a obținut maximul de puncte până în acest moment iar datorită transferurilor unor jucători foarte interesanți precum Loftus-Cheek Ruben, Christian Pulisic, Chukwueze Samuel sau Reijnders Tijjani, AC Milan se anunță o adevărată forță în acest sezon.

Au adus mulți jucători atât liberi de contract cât și plătind sume importante, iar astfel AC Milan ar putea repeta experiența din sezonul 21/22 atunci când au reușit să câștige titlul.

SSC Napoli

În ciuda faptului că a reușit să producă surpriza sezonul trecut, conducând campionatul de la început până la sfârșit, reușind să câștige titlul cu o diferență foarte confortabilă de puncte, SSC Napoli nu este favorită la titlu în acest sezon. Ba chiar este considerată echipa cu a treia șansă de a produce iar surpriza!

Pierderea antrenorului Luciano Spalleti ar putea fi unul dintre motivele pentru care Napoli nu este favorită din punctul de vedere al caselor de pariuri.

De altfel, acest campionat a început cu o înfrângere pentru Napoli împotriva lui Lazio. Nu au făcut foarte multe transferuri și totodată nu au pierdut mulți jucători, așa că în primul 11 regăsim, în foarte mare măsură, aceiași jucători care au reușit să obțină titlul sezonul trecut. Vor reuși, oare, să fie iar campioni?

Juventus FC

Juventus FC, o echipă cu o foarte importantă tradiție în Serie A, a întâmpinat numeroase probleme în ultimii ani, fiind depunctată și amenințată chiar cu retrogradarea.

Cu toate acestea, Juventus FC este una dintre echipele ce pot finaliza campionatul din poziție de campioană. Este a patra echipă din punct de vedere al șanselor, ceea ce nu este un detaliu de ignorat!

Până în prezent, Juventus FC este neînvinsă în campionat chiar dacă nu au adus nume importante în echipă. Aceștia mizează, foarte probabil, pe omogenitate, așa că ar putea produce surpriza în sezonul 23/24 din Serie A.

Roma, Atalanta sau Lazio?

Cu o cotă mult mai mare pentru câștigarea campionatului sunt situate echipe precum Roma, Atalanta sau Lazio. Aceste echipe au demonstrat, de-a lungul timpului, că pot fi o adevărată forță a fotbalului din Italia, așa că nu știm niciodată când sosește și vremea lor.

Să fie oare această ediție de campionat una surpriză pentru iubitorii de fotbal și mai ales pentru fanii uneia dintre aceste trei echipe? Nimic nu este exclus în fotbalul italian, așa că merită să fim cu ochii pe ele.

Acestea fiind spuse, într-un campionat cu foarte mult spectacol, pasiune și surprize, așa cum este Serie A, totul este posibil!

Prin urmare, nu ar trebui să ne mire dacă la final de sezon nici una dintre echipele favorite despre care tocmai am discutat nu obțin marele trofeu, ci titlul este câștigat de o echipă la care ne așteptăm mai puțin așa cum este Fiorentina sau Torino.

De asta iubim fotbalul așa că rămâne de văzut cum se va desfășura acest campionat superb!

Dani Alves, fostul fotbalist al Barcelonei, a fost condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală. Reacția avocatului ... Florentina Iuşco a câştigat proba la săritura în lungime, de la World Athletics Indoor Tour Madrid 2024...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x