Antena Căutare

Patru ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Care este starea de sănătate a fostului campion mondial de FORMULA 1: "Corinna şi copiii speră la o minune"

29 noiembrie 2013, o zi blestemată pentru cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile! Se-au împlinit 4 ani de când viaţa fostului mare campion, Michael Schumacher, a luat o întorsătură groaznică. 

29 noiembrie 2013, o zi blestemată pentru cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile. Se-au împlinit 4 ani de când viaţa fostului mare campion, Michael Schumacher, a luat o întorsătură dramatică.

Michael Schumacher se află în locuinţa sa din Lake Geneva (Elveţia), ajutat de o adevărată armata de medici. Din informaţiile neoficiale publicate în presa germana, Michael Schumacher poate respira singur şi îşi mişcă mâna, dar nu poate merge şi nici nu poate comunica.

Ultimul anunţ oficial despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher a fost făcut în urmă cu un an, de avocatul fostului campion mondial, care a negat că acesta poate merge din nou, așa cum se speculase.

Deşi s-a ales cu leziuni severe la nivelul creierului, în urma teribilului accident pe care l-a suferit la schi, în Franţa, familia acestuia nu şi-a pierdut speranţa. Presa germană notează că Schumi reuşeşte să comunice la un nivel rudimentar cu rudele sale, iar familia fostului pilot de Formula 1 încă speră la un miracol. "Corinna şi copiii speră la o minune medicală".

După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa se va îmbunătățit.

Un prieten de familie a povestit, conform Daily Mail, că Michael Schumacher “trimite mesaje din universul lui îndepărtat” de când a fost adus în casa lui Geneva, Elveţia. Michael Schumacher se află în perioada de recuperare în urma accidentului la schi, suferit în decembrie 2013.

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit în cadrul festivității de includere a lui Michael Schumacher în „Hall of Fame” al Formulei 1, despre starea de sănătate a fostului pilot. Todt a declarat atunci că fostul pilot “încă se luptă” să își revină!

Ne e dor de Michael. E acolo, încă se luptă. Sunt fericit că e Sabine aici, pentru afacerile familiei. Am vrut să vină fiul său, Mick, dar e în Spania pentru niște teste, iar soția Corinna e în SUA. Lupta e în desfășurare. Michael e o persoană specială, e foarte special pentru motorsport. E special pentru mine, e un prieten”, a spus Jean Todt.

Purtătorul de cuvânt a familiei Schumacher spune că fostul pilot ar fi fost fericit să fie cel care își ridica premiu. “Știm cu toții că Michael trebuia să fie prezent aici, sunt sigur că ar fi fost fericit să facă asta”, a spus Sabine Kehm.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher, în vârstă de 48 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

VIDEO: Cele mai tari goluri marcate în 2017! De la ”Scorpionul” fabulos al lui Giroud la ”Foarfeca” ireală a lui Emre Ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x