Antena Căutare

Pistorius, pasionat de arme! Colectia impresionanta a atletului

Vulnerabilitatea de care vorbea nu era singurul motiv pentru care Pistorius dormea cu pistolul langa perna! Atletul era un iubitor al armelor de foc, anchetatorii descoperind o adevarata colectie in casa celui care este anchetat pentru uciderea fotomodelului Reeva Steenkamp.

Oscar Pistorius avea licenta pentru folosirea pistolului de 9 mm, Parabellum Taurus, si depusese cerere pentru alte sase arme pe care le detinea, printre care si o pusca Vektor 223 semi-automata.

Sapte arme au gasit anchetatorii in casa lui Oscar Pistorius, incluzand aici si pistolul de 9 mm cu care se presupune ca ar fi ucis-o pe Reeva Steenkamp. "Cand sunt in pat armele imi dau siguranta. Nu am protezele puse, iar daca cineva ar intra peste mine n-as putea face nimic", isi motiveaza atletul artileria gasita in casa din Pretoria.

In Africa de Sud, peste sase milioane de oameni au licenta pentru folosirea armelor de foc.

Liga Campionilor: Milan-Barcelona 2-0 / Galatasaray-Schalke 1-1... VIDEO: "Cetatenii" o dau pe Harlem Shake! Jucatorii lui City isi fac de cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x