Antena Căutare

Real Madrid o învinge pe Barcelona şi câştigă Cupa Regelui Spaniei! Reuşită FENOMENALĂ a lui Bale

În lipsa lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale a fost eroul "galacticilor". Cel mai scump fotbalist al lumii a decis confruntarea cu Barcelona în ultimele minute, după o cursă incredibilă, de peste 50 de metri

În lipsa lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale a fost eroul "galacticilor". Cel mai scump fotbalist al lumii a decis confruntarea cu Barcelona în ultimele minute, după o cursă incredibilă, de peste 50 de metri.

A fost a 7-a finală de Cupa Regelui Spaniei ce le-a pus faţă în faţă pe Barcelona şi Real Madrid. "El Clasico" este reţeta perfectă, iar stadionul Mestalla, gazda întâlnirii, este arhiplin. Coregrafii fabuloase, atmosferă de sărbătoare, meciul e gata să înceapă.

Ambele echipe au multe nume lipsă, iar tribuna va fi împărţită de Valdes, Pique, Cristiano Ronaldo sau Marcelo, numele mari ce au ratat "afişul" de miercuri seară. Dar nu e timp de regrete!

Trec zece minute, iar Realul dă lovitura. Contraatac în mare viteză, finalizat de Angel Di Maria. E şi vina lui Pinto, dar ce mai contează?! "Galacticii" au 1-0. Barcelona a mai văzut filmul ăsta şi începe veşnica fugă de urmărire.

Sunt ocazii, dar mecanismul lui "Tata" Martino scârţâie rău. Ancelotti a mirosit avantajul şi i-a lăsat în faţa doar pe Bale şi Benzema, responsabili să urmărească pasele lungi servite de Isco şi Di Maria. Catalanii nu se regăsesc. E oboseală şi, spun răutăcioşii, mulţi se menajează pentru Campionatul Mondial din Brazilia.

Mai puţin Bartra, care face 1-1 cu o lovitură de cap la care Casillas nu mai ajunge. E 1-1, e minutul 69 şi Barcelona pare pe cai mari. Presează, dar lipsesc ocaziile clare. Numele lui Messi e pronunţat doar în trecere, în timp ce Neymar nu e în ziua lui bună.

Şi când totul se pregătea pentru prelungiri, Gareth Bale are ultimul cuvânt. Şi ce cuvânt! Pleacă de la jumătatea terenului, îl pierde pe drum pe tânărul Bartra şi finalizează, cu calm, printre picioarele nefericitului Pinto. 2-1 pentru Real Madrid, în minutul 85.

Bara ţine cu Madridul în ultimul minut, când Neymar ciupeşte mingea pe lângă Casillas. N-a fost să fie, iar, după Liga Campionilor, Barcelona mai ratează un trofeu în acest sezon.

Au scheunat "lupii"-n Giurgiu! Papp califică Astra în finala Cupei... Horia Păun, președintele FRB: ”All Star Game România este cel mai mare eveniment de promovare a baschetului!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x