Antena Căutare

Rezultatele românilor în semifinalele Campionatelor Europene de înot în bazin scurt de joi. Competița a fost LIVE pe AntenaPLAY

Cinci sportivi români au reprezentat țara în semifinale la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni joi seară, 7 decembrie 2023. A doua sesiune din a treia zi a competiției a fost transmisă LIVE pe AntenaPLAY.

Colaj cu sportivii români din semifinalele Campionatelor Europene de înot în bazin scurt de joi Galerie
Robert Badea și Daniel Nicușan au fost primii care au luat startul în semifinalele probei de 200 metri mixt | Capturi AntenaPLAY

Prima reuniune din a treia zi de competiția a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt de joi, 7 decembrie 2023, a adus o nouă reușită pentru România. Cinci sportivi s-au calificate în semifinalele competiției, transmise în sesiunea de seară LIVE pe AntenaPLAY, de la ora 18:00.

Așadar, publicul a avut ocazia să-i revadă în bazin pe Andrei Ungur, Robert Badea, Daniel Nicușan, Brigitta Vass și Denis Popescu. Românii au așteptat cu sufletul la gură să afle deznodământul concursului. Sportivii au impresionat cu performanțele lor, dar și cu ambiția de care au dat dovadă.

Robert Badea și Daniel Nicușan au fost primii care au luat startul în semifinalele probei de 200 metri mixt. Aceștia au fost urmați de Andrei Ungur şi Denis Popescu în semifinalele probei 100 m spate masculin.

Citește și: Programul de vineri, 8 decembrie 2023, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. David Popovici este prezent pe AntenaPLAY

Ultimul sportiv român care a intrat în bazin joi seară, 7 decembrie 2023, a fost Brigitta Vass. Tânăra a reușit să se califice în semifinalele probei de 200 m bras feminin, chiar în prima reuniune a competiției.

Care sunt rezultatele sportivilor români în semifinalele Campionatelor Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni 2023 de joi, 7 decembrie 2023

Andrei Ungur, Robert Badea, Daniel Nicușan, Brigitta Vass și Denis Popescu au reușit să obțină rezultate spectaculoase în semifinalele Campionatelor Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni 2023 de joi, 7 decembrie 2023.

Update 18:30: Robert Badea a ocupat locul 7 cu un timp de 1:57.95, iar Daniel Nicușan a ocupat locul 8 proba de 200 metri mixt cu un timp de 1:59.69. Sportivii români nu s-au calificat în finală.

Update 18:48: Andrei Ungur s-a calificat în finala 100 m spate masculin, ocupând locul 2 în semifinală având al treilea timp. Denis Popescu a ieșit pe locul 7 cu al 12-lea timp. Tânărul nu s-a putut califica în etapa următoare a competiției.

Update 19:41: Brigitta Vass a terminat cursa pe locul 8 în semifinalele probei de 200 m bras feminin.

Update 19:49: Vlad Mihalache s-a clasat pe locul 7 în a doua semifinală a probei de 200 de metri fluture (1:55.91). La general, s-a clasat pe locul 13 și nu a prins finala.

Citește și: Rezultatul României în finala cu ștafetă masculină de 4x50m mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Vineri, 8 decembrie 2023, competiția continuă pe AntenaPLAY. David Popovici o să fie prezent în cele două sesiuni ale concursului pentru a face istorie.

Toate informații despre Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 au început marți, 5 decembrie 2023, la Otopeni. Competiția poate fi văzută LIVE în AntenaPLAY până duminică, 10 decembrie 2023. David Popovici se numără printre sportivii care vor reprezenta România la evenimentul important.

Sportivi care fac parte din lotul României la Campionatele Europene de înot la bazin scurt 2023 de la Otopeni sunt: David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

În plus, mai multe vedete mari din lumea înotului vor fi prezente la importantul eveniment găzduită de România, iar printre aceștia se numără: Maxime Grousset, Florent Manaudou, Tom Dean, Duncan Scott, Matt Richard, Lauren Cox, Yahann Ndoye Brouard, Analia Pigree sau Leah Scholsshan.

Programul de vineri, 8 decembrie 2023, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. David Popovici este prezent pe A... Andrei Ungur, medaliat cu bronz la proba de 100 de metri spate la CE de înot în bazin scurt. Prestația, în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x