Antena Căutare

Rezultatul României în finala cu ștafetă masculină de 4x50m mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Finala cu ştafetă masculină de 4x50m mixt a fost difuzată LIVE pe AntenaPLAY miercuri seară, 6 decembrie 2023, de la ora 19:45. Iată care a fost rezultatul României la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 din a doua zi a competiției.

Sportivii din finala cu ştafetă masculină de 4x50m mixt de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 Galerie
Finala cu ştafetă masculină de 4x50m mixt a fost difuzată LIVE pe AntenaPLAY miercuri seară, 6 decembrie 2023, de la ora 19:45 | captura AntenaPLAY

În a doua zi a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni, România a bifat o victorie. David Popovici, Andrei Anghel, Daniel Nicușan și Denis Popescu s-au calificat în finala cu ștafeta de 4x50 de metri, ocupând poziția a șaptea.

Publicul a avut ocazia să vadă întreaga luptă a sportivilor români pentru medalii miercuri, 6 decembrie 2023, de pe 18:00 pe AntenaPLAY. Competiția a fost transmisă LIVE, iar telespectatorii au urmărit-o cu sufletul la gură.

Citește și: Programul din a treia zi de competiție a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt 2023. Finalele se văd în AntenaPLAY

Din păcate, David Popovici nu a fost prezent la finala cu ștafetă masculină de 4x50 de metri a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni. Locul său a fost luat de Patrick Dinu, cel mai tânăr din echipă.

Care este rezultatul României în finala cu ștafeta masculină de 4x50m mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Deși a calificat România în finala cu ștafeta masculină de 4x50m mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, David Popovici a renunțat la participare în a doua sesiune din ziua doi a competiției de pe 6 decembrie 2023, de la 18:00.

Andrei Anghel, Denis Popescu, Daniel-Alexandru Nicușan și Patrick Dinu au luptat pentru medalii la Otopeni.

Echipa României a ocupat locul 6 în finala cu ștafeta masculină de 4x50m mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Italia a câștigat medalia de aur în această sesiune a competiției.

Joi, 7 decembrie 2023, competiția continuă pe AntenaPLAY.

Tot ce trebuie să știi despre Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 au început marți, 5 decembrie 2023, la Otopeni. Competiția poate fi văzută LIVE în AntenaPLAY până duminică, 10 decembrie 2023. David Popovici se numără printre sportivii care vor reprezenta România la evenimentul important.

„Vom avea prezenți la Otopeni peste 400 de sportivi din 41 de țări. Echipa României va fi alcătuită din 21 de sportivi (7 fete și 14 băieți), selecționați în urma Campionatului Național de înot în bazin scurt. De asemenea, în echipa României vor fi opt antrenori, patru kinetoterapeuți, iar delegația va fi condusă din punct de vedere tehnic de antrenorul federal Silviu Anastase”, a mărturisit Matei Giurcăneanu, secretarul general al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, conform as.ro.

Citește și: Finalele sportivilor români la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Când luptă pentru medalii în AntenaPLAY

Sportivi care fac parte din lotul României la Campionatele Europene de înot la bazin scurt 2023 de la Otopeni sunt: David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

De asemenea, mai multe vedete mari din lumea înotului își vor face apariția la competiția găzduită de România, iar printre aceștia se numără: Maxime Grousset, Florent Manaudou, Tom Dean, Duncan Scott, Matt Richard, Lauren Cox, Yahann Ndoye Brouard, Analia Pigree sau Leah Scholsshan.

Finalele sportivilor români la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Când luptă pentru medalii în ... Cine sunt românii care s-au calificat joi în semifinale la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Program sesiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x