Antena Căutare

Romania, acuzata de Anglia ca a trisat la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

Anglia acuza Romania de cea mai gogonata poveste pescareasca a tuturor timpurilor. Titlul de campioni mondiali, obtinut de componentii echipei Romaniei de pescuit la crap, pe 30 septembrie, in urma competitiei de 4 zile, desfasurata pe lacul Corbu 2 (Mamaia), este in pericol. Echipa Angliei a depus o contestatie oficiala la federatia de profil, anunta The Independent.

Ian Huntington, managerul echipei Korda England Carp Team, acuza organizatorii romani ai celei de-a XIV-a editii a Campionatului Mondial de pescuit la crap de trucarea rezultatului.

Concret, romanii au hranit pestii din lac, incepand cu luna mai 2012, cu un anumit amestec, pe care, ulterior, l-au folosit ca nada. Echipele Bulgariei, Serbiei si Portugaliei, clasate, in aceasta ordine, in urma Romaniei, s-au antrenat pe lacul Corbu si au aflat de acest truc. Dar echipele Africii de Sud si Angliei, favorite ale competitiei, au fost in necunostinta de cauza si au folosit momelile traditionale. Echipa Africii de Sud, care a castigat ultimele patru editii ale Campionatului, s-a clasat abia pe locul 5.

Mai multe detalii, in Jurnalul National

foto: worldcarp2012.com

Europa League: Steaua vrea victoria cu Molde! Laurentiu Reghecampf: "Nu ne multumim cu remiza!" ... A inceput razboiul declaratiilor inaintea derby-ului! Reghe ii ironizeaza pe "caini": "Daca ne uitam in j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x