Antena Căutare

Sanmartean nu a ajuns la Steaua pentru ca nu l-a lasat nevasta

Un apropiat al mijlocasului Vasluian a dezvaluit motivul pentru care jucatorul a refuzat transferul in Ghencea.

Lucian Sanmartean a impresionat in acest sezon atat in campionat cat si in Europa League, evolutiile sale aducand Vasluiul aproape de o calificare in saisprezecimile celei de-a doua competitii europene.

Pe langa Lazio, adversara din grupe, de serviciile fostului bistritean s-a interesat si Gigi Becali. Acesta chiar s-a inteles cu Adrian Porumboiu pentru un eventual transfer, insa s-a lovit de refuzul jucatorului.

Ceea ce a stat in spatele deciziei mijlocasului nu este pasiunea pentru culorile galben-verzi sau pentru orasul moldav, ci opozitia sotiei. acestuia Aceasta nu a fost de acord cu mutarea in Bucuresti, transmitandu-i ca transferul la o echipa din Capitala i-ar indeparta foarte mult si ca e suficient cat castiga la echipa lui Porumboiu (300 000 de euro pe sezon).

Lucian si Maria Sanmartean sunt impreuna de noua ani si au un copil.

Articolul continuă după reclamă

Foto: Intact Images

”U” Cluj pune la bataie intr-o campanie umanitara un dans cu Bianca Dragusanu!... Patinatorul Evgheni Plusenko revine in competitii la sfarsitul lunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x