Antena Căutare

Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo LIVE VIDEO. Cele mai în formă echipe din acest play-out încheie etapa a 7-a din partea inferioară a Ligii 1. Sepsi Sf. Gheorghe, singura echipă neînvinsă în play-out, primește vizita liderului detașat Dinamo, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Sepsi-Dinamo este live video online, luni, de la ora 18:00.

Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo LIVE VIDEO. Meciul dintre Sepsi și Dinamo se joacă la Sfântu Gheorghe, pe un stadion arhiplin, care și-a epuizat biletele puse în vânzare în doar câteva ore. Dacă în sezonul regulat Dinamo s-a impus lejer pe un stadion gol de la Brașov, scor 3-0, misiunea trupei lui Florin Bratu va fi una mult mai dificilă acum. Cu Eugen Neagoe pe bancă, Sepsi este o echipă redutabilă în play-out, acolo unde nu a pierdut încă niciun meci.

Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo LIVE VIDEO. Vizita celor de la Dinamo reprezintă cel mai greu test al jucătorilor din Sfântu Gheorghe. ”Câinii” au procentaj de 100% pe terenurile străine în play-out, după victoriile de la Botoșani și Voluntari. De partea cealaltă, Sepsi are o remiză cu Voluntaru și o victorie cu Gaz Metan în meciurile jucate pe teren propriu.

Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo LIVE VIDEO. Cele două echipe vin după rezultate bune în campionat. Dinamo a învins-o pe ACS Poli Timișoara și a împins-o în zona roșie, iar Sepsi a remizat la Botoșani, scor 2-2, după ce a fost egalată în prelungiri. Cele două echipe au și cele mai bune atacuri din play-out. Dinamo are 13 goluri marcate, în timp ce Sepsi a ajuns la 11.

Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo LIVE VIDEO. Casele de pariuri o dau favorită pe Dinamo în acest meci cu o cote de la 2,30 la 2,10. Gazdele primesc o cotă de 3,20, în timp ce remiza e recompensată cu valori de 3,30-2,25. Un pont de încercat la acest meci este unul de siguranță: ”1x” la cotă de 1,37.

UNA PE ZI! Sophie, cea mai sexy fană a lui Chelsea, cere plecarea lui Conte de pe Stamford Bridge... Biletul Zilei 27.04.2018. Mizăm pe meciurile spectacol de azi pentru un bilet câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x