Antena Căutare

Simona Halep - Irina Begu la Roland Garros 2020. Martina Navratilova: "Este Turneul Simona Halep"

Simona Halep va juca în turul doi de la Roland Garros 2020 împotriva unei alte românce, Irina Begu. Martina Navratilova face o analiză a ultimului turneu de tenis din 2020 spunând că "Simona Halep este avantajată de vremea de la Paris".

Simona Halep - Irina Begu la Roland Garros 2020. Martina Navratilova: "Este Turneul Simona Halep"
Simona Halep Irina Begu Roland Garros 2020

Este prima dată în istorie când Roland Garros se joacă toamna, pe o vreme răcoroasă și cu condiții de joc mai grele. Cu toate acestea, Navratilova spune că Simona Halep este cea favorizată de această schimbare.

"Pe vremea rea din Paris va fi foarte dificil ca cineva să treacă de Simona Halep care se mișcă atât de bine pe zgură. Mingile vor fi mai grele și mai lente, iar jucătoarele de atac, Serena Williams sau Karolina Pliskova, nu au cum să-și valorifice loviturile puternice pe care le au.".

Este turneul Simona Halep

"Nu a mers la US Open, deci e fresh, iar încrederea în sine este la cote maxime după Praga și Roma. I-am urmărit meciurile de la Roma iar tenisul ei este excelent".

Prietenele Simona Halep și Irina Begu se înfruntă și la Roland Garros, la nici două luni de la semifinala câștigată de Halep la Praga, miercuri, pe 30 septembrie 2020.

Simona Halep a câștigat toate cele șapte meciuri jucate până acum cu Irina begu.

Simona Halep - Irina Begu la Roland Garros 2020. Scorul meciurilor directe dintre cele două românce... Cine e singura persoană pe care o urmărește Simona Halep pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x