Antena Căutare

BREAKING NEWS! Simona Halep a revenit în țară. Extenuată după turneul de la Australian Open, fostul lider WTA a răspuns la 3 întrebări

Astăzi, în jurul orei 11:00, Simona Halep a revenit în țară după turneul de la Australian Open. Obosită după două săptămâni grele la Melbourne, dar și după un drum lung cu avionul din Australia, fostul lider WTA a fost foarte scurtă în declarații.

Doar trei întrebări, vă răspund la trei întrebări și am plecat:
- Da, am nevoie de odihnă pentru că sunt epuizată. Trebuie să fac niște teste la gleznă pentru a vedea cât de gravă a accidentarea.
- Meciul a fost foarte greu, dar Caroline a jucat foarte bine și a meritat să câștige.

- E trist că nu am putut să câștig. Este doar un meci de tenis. Sper ca la următoarea finală, dacă voi avea ocazia, să reuşesc să câştig", a spus Halep la revenirea în ţară.

Primită cu multe flori, Simona Halep și-a îmbrățișat tatăl, care o aștepta în incinta aeroportului, după care a părăsit mulțimea de jurnaliști care o așteptau.

Sâmbătă, la capătul unui meci fantastic, plin de dramatism și emoție, Caroline Wozniacki s-a impus în finala Australian Open în fața Simonei Halep, scor 7-6, 3-6, 6-4, și a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră.

OFICIAL: Simona Halep nu mai este lider în clasamentul WTA! Românca urcă spectaculos în clasamentul pentru Turneul Campi... Simona Halep, apărată de o legendă a tenisului în scandalul echipamentului: ”Ce dacă e româncă? Nu le place că nu e înal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x