Antena Căutare

Somalia: Presedintele federatiei de fotbal si cel al comitetului olimpic, ucisi intr-un atentat

Sportul este plin de sange din nou! Presedintele Comitetului Olimpic din Somalia, dar si seful Federatiei de Fotbal, au fost ucisi intr-un atentat sinucigas. Atacul a avut loc la Teatrul National din Mogadishu.

Alaturi de ei si-au pierdut viata alte zece persoane care participau la un eveniment organizat de televiziunea nationala somaleza. Atacul a fost declansat de o femeie kamikaze!


Aden Yabarow Wiish (presedintele Comitetului Olimpic din Somalia) si Said Mohamed Nur (seful Federatiei de Fotbal din Somalia) au fost ucisi, miercuri, intr-un atentat care a avut loc in Mogadiscio, informeaza BBC.

"Sunt zece morti, printre care presedintele comitetului olimpic si presedintele federatiei de fotbal", a declarat Abdirahman Omar Osman, purtator de cuvant al guvernului somalez, citat de Mediafax.

Conform BBC, atentatul ar fi fost declansat de o femeie kamikaze, membra a organizatiei islamiste Al-Shabab. Totul s-a intamplat in timp ce in Teatrul National avea loc o manifestatie dedicata televiziunii nationale somaleze. La eveniment participa si premierul somalez Abdiweli Mohamed Ali. Acesta a scapat nevatamat in urma atentatului.

Antonio Cassano: "M-am temut ca o sa mor"... UPDATE! DNA a pus sechestru pe casele greilor din fotbal: Mircea Sandu si Dumitru Dragomir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x