Antena Căutare

Basel-Steaua 1-1: Chiricheş a fost votat omul meciului :))!! Aşa am trăit cele mai importante faze

Piovaccari a deschis scorul în prima repriză, dar Basel a reuşit să egaleze în prelungiri, la ultima fază a meciului, şi să spulbere şansele Stelei de a mai ajunge în primăvara europeană

Piovaccari a deschis scorul în prima repriză, dar Basel a reuşit să egaleze în prelungiri, la ultima fază a meciului, şi să spulbere şansele Stelei de a mai ajunge în primăvara europeană

Min. 90+3: Final de meci! Basel-Steaua 1-1, iar steliştii au şanse mici să mai prindă primăvara europeană. Din ce-am auzit, mărţişorul vine şi în Liga I, aşa că n-ar trebui să fie prea mare supărarea!

Min. 90+1: Baieţii în roş-albastru au reuşti să marcheze. Din păcate, în seara asta, Basel are echipamentul de acasă. E 1-1.

Min. 74: Ciudat ca elveţienii ne atacă într-un stil atât de furios! Noi întotdeauna i-am făcut galerie lui Federer în meciurile cu Nadal.

Min. 56: Cu Gigi mutat la Poarta Albă, e clar că Steaua nu va primi gol astăzi!

Min. 46: Din păcate, a început repriza secunda. Ne era perfect rezultatul primei părţi, de neînţeles!

Min. 45: Pauză în Elveţia! Steaua conduce cu 1-0. Acum puteţi lăsa şi doamnele să se uite la televizor!

Min. 44: Mihai Pintilii se accidentează, dar schimbarea se va face după pauză! Au plecat la încalzire Tudorel Stoica şi Mihail Majearu. Sa vedem pe cine va alege Reghecampf!

Min. 40: După ce a pierdut imnul Craiovei în dauna celeilalte Universităţi, Adrian Mititelu acuză: "Şi imnul Ligii Campionilor mi l-au furat. Mi-l făcuse Adi de la Vâlcea, la o petrecere"

Min. 30: La cum joacă elveţienii, Corona Braşov ar fi avut şi ea şanse la un punct cu Basel.

Min. 17: GOOOL STEAUA!!! Piovaccari scapă singur, are timp să bea o pungă cu lichid magic, şi punctează pentru 1-0!

Min. 8: FA-BU-LOS!!! Vlad Chiricheş a fost declarat omul meciului la Basel-Steaua

Min. 3: Basel plimbă atât de bine mingea în atac încât până şi Chiricheş, transferat la Tottenham, a obosit! Hai Szukala

Min. 1: De frică să nu piardă primul loc în Liga 1, Mihai Costea a fost auzit spunând că şi-ar dori un rezultat pozitiv cu Basel.

21:40 | Se cântă imnul Ligii Campionilor. Visul dinamoviştilor a fost împlinit

21:10 | ECHIPELE DE START:

BASEL - Sommer - Voser, Schar, Ivanov, Xhaka - Die, Frei - Salah, Delgado, Stocker - Streller

STEAUA - Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari

20:55 | Înghesuială mare la casele de pariuri! După ce toate rezultatele juniorilor s-au repetat şi la echipa mare, microbiştii pariază pe un succes cu 3-1 al Stelei! Cu acest scor s-a impus echipa U19 a roş-albaştrilor!

20:53 | Fanii Stelei sunt din ce în ce mai încrezători într-un succes în Elveţia! Tatu nu a prins lotul

Cine avea impresia că meciul împotriva Coronei din Braşov a fost unul slab s-a înşelat. Din dorinţa de-a nu lăsa trimişii lui Basel să spioneze adevărata faţă a roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf a sacrificat cele trei puncte din campionat pe Liga Campionilor de pe gard.

Steliştii n-au nicio victorie la masa bogaţilor, dar acelaşi lucru e valabil şi la case mai mari. Pentru încurajare, să specificăm că Juventus, Ajax Amsterdam, Real Sociedad, Anderlecht sau Marseille se "mândresc" şi ele cu lipsa primului succes în grupele Champions League.

Cu părere de rău, pentru ziarele tabloid, Adrian "Prinţul" Cristea a fost lăsat în afara lotului şi nu va prinde niciun minut la Basel. Suntem însă fericiţi să auzim că există şanse importante să-l zărim printre firele de iarbă pe Tatu.

La 21:45 suntem aici! Fix. Nu sunt acceptate scutiri medicale!

George Lineker îi calcă pe urme celebrului său tată. Doar fizic!... Premieră! Torţa Jocurilor Olimpice a ajuns în spaţiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x