Antena Căutare

Steaua-Viitorul 1-0. A venit prima decizie de la TAS! Avocatul roş-albaştrilor a avut câştig de cauză

Războiul de la TAS dintre Steaua şi Viitorul-LPF-FRF şi-a desfăşurat primul episod, iar steliştii sunt cei care au avut câştig de cauză. Avocatul roş-albaştrilor a obţinut un succes important în procesul de la Lausanne.

  • Jorge Ibarrola, avocatul angajat de FCSB cu 75.000 de euro şi, în caz de victorie, premiat cu 150.000 de euro, a reuşit să se impună atunci când s-a ales limba în care se va desfăşura procesul.

Chiar dacă avocaţii de la Viitorul, LPF şi FRF au cerut engleza drept limba oficială, Ibarrola şi-a expus mai bine argumentele, iar titlul în Liga I se va juca la TAS în limba franceză, după cum anunţă, în exclusivitate, Gazeta Sporturilor.

Informaţia a fost confirmată şi de Gigi Becali, care a mai adăugat că procesul se va desfăşura în regim de urgenţă, iar decizia va veni în maximum trei săptămâni.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Vlad Chiricheş! Decizie importantă luată de Napoli... Becali a anunţat două transferuri importante la Steaua: "Ne-am înţeles cu ei pentru 1,5 milioane de euro"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x