Antena Căutare

"Sunt aproape moartă". Simona Halep supraviţuieşte, după un meci de aproape patru ore, disputat cu Lauren Davis: "Și-a pierdut unghiile de la picioare"

Site-ul oficial al Australian Open a scris, sâmăbtă, sub titlul ", Halep supravieţuieşte maratonului", că liderul WTA are de înfruntat o uriaşă provocare, aceea de a se recupera după lungul meci disputat cu Lauren Davis pentru partida de luni, din optimile comptiţiei de la Melbourne.

Site-ul oficial al Australian Open a scris, sâmăbtă, sub titlul ", Halep supravieţuieşte maratonului", că liderul WTA are de înfruntat o uriaşă provocare, aceea de a se recupera după lungul meci disputat cu Lauren Davis pentru partida de luni, din optimile comptiţiei de la Melbourne.

"A fost cu siguranţă un meci dificil, atât de lung... Nu am mai jucat un al treilea set atât de lung, astfel că sunt fericită că am putut sta şi câştiga. Sunt aproape moartă, dar a fost frumos că am putut arăta un tenis bun, sper că v-a plăcut şi vă mulţumesc pentru susţinere. Nu am nicio idee cât am alergat, dar simt că muşchii mei s-au dus, nu ştiu cum e glezna, că nu o mai simt, dar a fost frumos să fiu pe teren, să câştig acest meci şi să fiu din nou în turul al patrulea al acestui turneu. Este extraordinar", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13, pe americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, calificându-se pentru a treia oară în optimile de finală ale Australian Open. Halep a salvat trei mingi de meci la scorul de 10-11, în cea mai lungă partidă a turneului, care a durat trei ore şi 45 de minute.

"În, de departe, cea mai lungă şi cea mai bună dispută din turneul feminin, favorita principală a trebuit să salveze trei mingi de meci, înainte de a supravieţui, cu 4-6, 6-4, 15-13, în faţa americancei de pe locul 76, Lauren Davis. Jucătoarea mai slab clasată şi-a pierdut câteva unghii de la picioare, favorita a fost de asemena accidentată şi curajoasă. În cele din urmă, Halep a avut succes într-o întâlnire epică, de trei ore şi 45 de minute, pe Rod Laver Arena (...). După ce nu a mai jucat niciodată un meci atât de lung, românca se află în faţa unei uriaşe provocări, de a se recupera înaintea meciului de luni, din optimi, împotriva lui Ash Barty sau Naomi Osaka. Are de purtat o accidentare la glezna stângă, suferită în runda inaugurală, împotriva lui Destanee Aiava, ţinută în frâu cu antiinflamatoare şi cu analgezice", a scris site-ul oficial al competiţiei.

Meciul Simona Halep - Lauren Davis a avut 48 de ghemuri, la fel ca întâlnirea dintre americanca Chanda Rubin şi spaniola Arantxa Sanchez Vicario (6-4, 2-6, 16-14, în sferturi), care deţinea recordul la Melbourne, la simplu feminin, din 1996. Ca durată, cu trei ore şi 45 de minute jucate, partida de sâmbătă este a patra din istoria Australian Open.

Informații de ULTIMA ORĂ despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: "Și-a pierdut speranța"... Fotografia unei reușite cu trudă! Cum a pozat-o antrenorul pe Simona Halep, la vestiar, după victoria grea de astăzi: &q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x