Antena Căutare

"Sunt optimist, sigur vom CÂŞTIGA". Primele reacţii după audierile de la TAS! Cine ia titlul în Liga I?

Miercuri, 12 iulie, specialiştii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au încheiat audierile în cazul campioanei României. Avocaţii celor de la FCSB au intrat primii, urmaţi apoi de apărătorii LPF, FRF, pentru ca şedinţa să se închidă cu Viitorul.

  • Viitorul a primit titlul din partea LPF şi FRF, însă FCSB consideră că ea trebuie să fie marea câştigătoare a sezonului trecut.

Cristian Bivolaru, oficialul celor de la Viitorul, este optimist: "Eu cred că vom câştiga şi titlul va rămâne la Viitorul. Decizia va fi dată de TAS joi".

Surprinzător, optimismul e la cote la fel de înalte şi în tabăra steliştilor. "Sunt optimist, au fost audieri lungi, s-au ascultat toate părerile. Vom vedea acum ce vor decide judecătorii", a spus Valeriu Argăseală.

"LA FOTBAL E RĂZBOI, NU E FAMILIE"

Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, e conştient că Hagi e supărat, dar spune că în fotbalul nu e loc de familie.

"Ce am făcut aşa rău? Vreau doar să se afle adevărul. Dacă ei sunt campioni, atunci îl sun pe Hagi şi îl felicit. Aici e vorba de bani, nici nu mă interesează trofeul, îl pot ţine ei. Dar mă interesează adevărul şi, mai mul, mă interesează culoarul de la tragerea la sorţi", a spus Becali.

PROCES CU LPF ŞI FRF

De cealaltă parte, dacă vor pierde titlul, oficialii Viitorului au anunţat că FRF şi LPF vor plăti scump pentru eroarea comisă. "Dacă TAS întoarce totul, atunci cei care ne-au dat campionatul nu mai au ce să caute în fotbal", a spus Cristian Bivolaru.

Nouri, fotbalistul lui Ajax care a făcut infarct în timpul unui amical, va fi scos din coma artificială! Starea sportivu... FCSB vs VIITORUL. Cine ia titlul în Liga I? Reacţie oficială din partea LPF, după audierile de la TAS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x