Antena Căutare

Tamas a fost aspru criticat dupa Chelsea - WBA 6-0

Gabi Tamas a fost aspru criticat pentru prestatia sa din meciul cu Chelsea, pierdut de West Bromwich Albion cu scorul de 6-0.

Gabi Tamas a fost considerat vinovat pentru primirea a doua goluri, un gol primit din lovitura libera si un sut deviat al lui Drogba care a ajuns in plasa.

"Albion le-a facut campionilor cadou inca un gol in primul minut al reprizei secunde, Brunt si Tamas parasind zidul, astfel ca Scott Carson nu a avut nici o sansa la lovitura libera executata de Drogba.

Nici macar norocul nu a fost de partea lui WBA, sutul lui Drogba de la distanta fiind deviat de Tamas in propria poarta fara nici o sansa pentru Carson si pentru un hattrick al ivorianului", au scris englezii.

Si tehnicianul Di Matteo l-a pus la zid pe fundasul roman, acuzandu-l in special la faza golului 2, cand Tamas a stat gresit in zid.

Jorge Lorenzo a castigat la Brno al saptelea GP in acest an... Andone catre jucatori: "Presiunea e doar asupra mea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x