Antena Căutare

Telenovela ”Radu Ștefan înapoi la națională” s-a încheiat înainte de a începe. Fundașul lui Lazio i-a dat răspunsul final lui Contra

Chiar în ziua prezentării sale oficiale pe banca echipei naționale, Cosmin Contra își stabilea un obiectiv ”îndrăzneț”: convingerea lui Radu Ștefan (Lazio) să revină la prima reprezentativă a României. Între timp, deși Contra nu a ajuns încă la Roma, acesta a primit răspunsul final din partea jucătorului lazial.

În urmă cu exact o săptămână, selecționerul Cosmin Contra a anunțat că vrea să meargă la Roma pentru a-l convinge pe Radu Ștefan, un jucător cu peste 250 de meciuri în Serie A, să joace din nou în naționala României.

Înainte de a se întâlni cu selecționerul Contra, fotbalistul lui Lazio a oferit o declarație care pune capăt speranțelor lui ”Guriță” de a-l convinge să revină asupra deciziei.

”Cosmin Contra poate să vină, îl aştept cu plăcere la o cafea, însă la lot nu mă întorc! Credeam că lucrurile sunt definitiv lămurite. Îl aştept la Roma, uşa mea e larg deschisă. Îl anunţ însă că bate drumul degeaba dacă îşi imaginează că mă va determina să revin. Ce-am zis rămâne zis. Nu există varianta să mai joc vreodată la echipa naţională. Ce-am decis rămâne bătut în cuie, nu dau înapoi. E categoric, e ferm”, a spus Ştefan Radu pentru Gazeta Sporturilor.

Radu Ștefan are 13 selecții la echipa națională în perioada 2006-2013

FCSB continuă transferurile de la Viitorul! Gigi Becali anunță un nume surpriză pe care îl aduce de la trupa lui Hagi... Budescu s-a ”abonat” la UEFA! Mijlocașul FCSB, nominalizat din nou la titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x