Antena Căutare

Tentativa de blat la Romania - Uruguay! Mafia pariurilor din Singapore a incercat sa mituiasca FRF

Amicalul de lux Romania - Uruguay e precedat de un mare scandal international. Mircea Sandu a anuntat, in cadrul Comitetului Executiv al FRF, ca a fost contactat pentru a i se propune trucarea partidei in interesul mafiei pariurilor, conform gsp.

In acest sens, aranjorii l-au contactat direct pe presedintele FRF, Mircea Sandu, iar omul de legatura ar fi fost un personaj cu legaturi suspecte in raiul "pariurilor negre", Singapore: e vorba, potrivit unor surse federale, despre agentul belgian de meciuri, Julius Owen Ighodaro.

Acesta i-a propus lui Mircea Sandu sa schimbe brigada de arbitri de la meciul cu Uruguay. Astfel, ungurul Viktor Kassai trebuia sa fie inlocuit cu un central din Bulgaria, Stanislav Todorov - 35 de ani. In plus, Todorov avea nevoie de acest meci pentru a putea fi promovat la "Elite Class". Conform FRF, acesti bani ar fi fost virati catre forul fotbalistic prin intermediul unui sponsor.

"Te rog, ajuta-ma, am niste obligatii!", ar fi incercat oficialul de origine nigeriana sa-l induplece pe seful federatiei. Episodul s-a intamplat intre 27 ianuarie - 2 februarie, perioada in care Nasu' s-a aflat in Antalya cu echipa nationala.

Informatia a fost confirmata si catre Paul Zaharia, ofiterul de presa al FRF. "Povestea e adevarata! Noi stim despre cine e vorba, un agent de meciuri din Europa. Nu-i putem dezvalui insa identitatea. Am alertat imediat FIFA, UEFA si organele abilitate, cu date concrete".


In schimbul acestui favor, FRF ar fi primit 20.000 de euro. Romania are o cota de 3.80 la victorie, remiza are 3.40, in timp ce o victorie a sud-americanilor are o cota de 1.90.

Oferta lui Ighodaro a fost refuzata de FRF, Mircea Sandu inaintand un memoriu catre FIFA si UEFA.

Liga 1 ocupa locul 15 in Europa, intr-o ierarhie IFFHS pe ultimii zece ani... FC Barcelona - Valencia 5-1/ "Poker" Messi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x