Antena Căutare

Titlul 24 ii imbogateste pe stelisti! Una suta mii euro pentru fiecare jucator

Fotbalul romanesc este pe marginea prapastiei, dar stelistii n-au de ce sa isi faca griji. In cazul in care vor castiga titlul cu numarul 24, fotbalistii lui Reghecampf vor avea conturile pline: 100.000 de euro le promite patronul Gigi Becali.

Rapidistii sunt in insolventa, dinamovistii sunt fara bani de luni bune. Singura echipa din Bucuresti care nu are probleme financiare este Steaua. Ros-albastrii au promise prime de 100.000 de euro pe cap de jucator daca vor castiga titlul cu numarul 24.

"Cu tot cu salariu, prime de joc si prima pentru castigarea campionatului, un fotbalist de la Steaua ar putea ajunge sa castige 400.000 de euro anul asta. Ca sa nu mai spun si de bonusurile pe care le vor lua daca mergem in grupele Ligii Campionilor", spune Gigi Becali.

Plafonul salarial de 10.000 de euro si primele consisente par sa fi adus performanta in Ghencea. Echipa e pe primul loc in Liga I, iar jucatorii au conturile pline.

Steaua si CFR Cluj sunt echipele care au castigat cel mai mult de pe urma calificarilor in Liga Campionilor si Europa League.

Galerie FOTO! Ronda Rousey, sex-simbolul din UFC... FOTO! Manchester United, tricouri noi! Asa vor arata "diavolii" in deplasare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x