Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Gigi Becali a anunțat prima plecare de la FCSB. Evoluțiile slabe i-au fost fatale jucătorului adus anul trecut

Deși mai sunt etape bune până la finalul Play-off-ului, FCSB anunță primele plecări de la echipă. Gigi Becali a anunțat, azi, că fundașul central al roș-albaștrilor, Ionuț Larie, a plecat de la echipa lui Nicolae Dică.

După evoluțiile foarte slabe din acest început de an, Ionuț Larie a fost trecut pe linie moartă. El a fost înştiinţat în dese rânduri de Gigi Becali că nu va mai prinde lotul. În aceste condiții, clubul și jucătorul au bătut palma pentru o despărţire amiabilă.

Fostul fundaș al celor de la CFR Cluj și-a primit banii până la finalul contractului, a renunţat la angajamentul semnat pe sezonul viitor, iar acum, după doar 24 de meciuri în roşu şi albastru, e nevoit să-şi caute altă echipă.

”Larie a plecat deja, nu ne interesează jucătorii pe care nu contăm! Am semnat contractul cu el, a renunţat el la ultimul an de contract şi i-am dat banii până la final, adică până în vară", a dezvăluit Becali, joi dimineaţă, la sport.ro

Pe de altă parte, Gigi Becali a anunțat că jucători precum Budescu sau Romario Benzar, despre care s-a scris că ar putea părăsi și ei FCSB, vor rămâne pe loc. Benzar i-a transmis lui Becali că nu e cazul de o măsură extremă, în timp ce situaţia lui Budescu a reintrat în normal.

”Benzar mi-a dat telefon şi mi-a zis că el nu a spus nicăieri, nimănui că vrea să plece. I-am zis să stea liniştit. Pe jucătorii care nu vor pleca nu-i afectează discuţiile astea. Budescu, dacă-şi vede de treabă, poate să rămână. E băiat de mare caracter, aşa l-am văzut. Mi-a spus că nu mai pleacă, rămâne aici”, a adăugat Becali pentru sursa citată.

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO ONLINE... FOTO: Michael Oliver nu a distrus doar pe Juventus! Un parior, nenorocit de decizia englezului din ultima secundă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x