Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Lovitura carierei pentru un jucător de la FCSB! Umilit de Becali, jucătorul semnează cu o echipă importantă pe un salariu uriaș!

O umilință la FCSB din partea lui Gigi Becali înseamnă, de cele mai multe ori, un pas înainte pentru fotbaliști. Din această categorie face parte și hulitul fundaș dreapta al roș-albaștrilor din ultimii doi ani, Gabi Enache. Exclus de la FCSB după meciul cu Dinamo din Liga 1, Enache și-a găsit echipă în timp record.

Doar câteva ore va sta Gabi Enache fără echipă. Dacă ieri și-a reziliat contractul cu FCSB, în următoarele ore, acesta va semna cu Rubin Kazan, din Rusia și va încasa un salariu de aproape 3 ori mai mare decât la formația bucureșteană.

Conform gsp.ro, Enache va semna cu Rubin Kazan, locul 11 din campionatul Rusiei, cu 23 de puncte după 20 de etape. Fundașul de 27 de anu va avea un salariu de 45.000 de euro pe lună, de trei ori mai mare decât la FCSB, unde câştiga 16.000 de euro în fiecare lună.

”Nefiind unul dintre jucătorii care trage cu dinţii de contract, a ajuns la concluzia că, decât să fie oaia neagră a echipei, mai bine să se despartă şi să rămână prieteni. S-au adunat foarte multe, de fiecare dată când ceva nu mergea, era vina lui Enache. Toată lumea a fost ok ştiind că merge să câştige bani mult mai mulţi bani decât la Steaua”, a declarat Ana Maria Prodan la TV telekomsport

”Eu nu-l mai ţin în lot pe Enache. Nu poate să dea gol cu latul din 5 metri. Rămâne la echipă, îi plătesc salariul, dar nu mai joacă niciodată la noi”, a tunat Becali duminică, după ce Enache a jucat foarte slab cu Dinamo.

Gabi Enache nu va fi singur în Rusia. În prima divizie rusă mai evoluează alți 6 fotbaliști români: Ionuț Nedelcearu (Ufa), Alexandru Bourceanu (Arsenal Tula), Paul Anton (Anzhi Makhachkala), Eric Bicfalvi (Ural) și Andrei Ivan (Krasnodar).

ȘOC cu repetiție la FCSB: Gigi Becali se retrage din fotbal! Nu e prima oară când patronul roș-albaștrilor promite asta... S-au tras la sorți optimile de finală din Europa League! Lazio, ”killerul” FCSB-ului, revine în Estul Europei. AC Milan-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x