Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Medicii au oferit verdictul după accidentarea suferită de Simona Halep! Ce se întâmplă cu liderul WTA la meciul de mâine

UPDATE: La puțin timp după ce s-a antrenat alături de Darren Cahill, Simona Halep a primit și verdictul oficial al medicilor după accidentarea suferită în meciul din turul I de la Australian Open. Astfel, în urma investigațiilor, a reieșit faptul că Simona are entorsă de gradul 1 cu întindere uşoară a fibrelor ligamentului de la glezna stângă.

Conform digisport, medicii de la Melbourne i-au recomandat Simonei Halep să poarte o faşă ghipsată sau o orteză, dar să facă şi terapie cu ultrasunete.

"Totul e OK, e OK”, au fost cuvintele rostite de Simona, după ce a primit vestea diagnosticului.

La şedinţa de pregătire de azi, liderul mondial a folosit gheaţă, pentru a reduce inflamaţia. Sportiva noastră va fi nevoită să poarte permanent fie un bandaj ghipsat, fie o orteză.

Emoții pentru Simona Halep și, deopotrivă, pentru iubitorii tenisului din România. Liderul WTA a suferit o accidentare destul de urâtă în meciul cu Destanee Aiava, din turul I de la Australian Open, iar ultimele ore au fost decisive pentru recuperarea fizică a celei mai bune jucătoare din lume a momentului.

În turul secund de la Melbourne, Simona Halep are programat un meci destul de dificil, contra fostei finaliste de la Wimbledon, canadianca Eugenie Bouchard. Astăzi, toată lumea a așteptat vești din partea staff-ului Simonei. Primele declarații le-a oferit antrenorul româncei, Darren Cahill. Acestea erau destul de îngrijorătoare.

Darren Cahill a afirmat că Simona a efectuat un RMN, iar acesta nu a scos la iveală vreo ruptură de ligamente. Totuşi, liderul WTA are în continuare motive de îngrijorare: zona afectată este inflamată şi durerile persistă.

La câteva ore după declarația lui Cahill, chiar Simona a oferit cea mai bună veste posibilă, prin apariția ei pe terenul de antrenament.

Într-un filmuleț postat pe Twitter de un spectator prezent la Melbourne, Halep apare antrenându-se cu Darren Cahill. Ea este destul de sigură pe piciorul stâng și pare că se mișcă fără probleme, lovind mingea din mai multe poziții. Astfel sunt șanse mari ca la ora meciului să fie într-o formă bună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep (1 WTA) - Eugenie Bouchard (112 WTA)
Duelul dintre liderul mondial și fosta finalistă de la Wimbledon se va disputa joi, de la ora 10:00 (ora României). Întâlnirea este prima programată în sesiunea de seară pe Margaret Court Arena, aşa că sunt şanse extrem de mici ca ora de start să sufere modificări.

Simona Halep conduce cu 2-1 în duelurile directe cu Eugenie Bouchard (23 ani, 112 WTA), după succesele din 2014, în optimi la Indian Wells, cu 6-2, 1-6, 6-4, şi în în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 6-2, 6-3. Singura victorie a canadiencei a venit tot în 2014, în semifinale, la Wimbledon, cu 7-6 (5), 6-2. Cele două se pot întâlni din nou luna viitoare, la Cluj-Napoca, în Fed Cup, atunci când România întâlnește Canada.

Povestea tristă a unei legende de la Manchester United. Numit selecționer, Ryan Giggs este distrus de tatăl său: ”Mi-e r... BREAKING NEWS: Presa din Belgia a anunțat transferul lui Nicolae Stanciu la Sparta Praga. Jucătorul a ajuns deja în Cehi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x