Antena Căutare

Un fan al echipei Chievo, interzis cinci ani pe stadioane după ce a proferat jigniri rasiste la adresa lui Balotelli

Un fan al echipei Chievo Verona a fost interzis cinci ani pe stadioane după ce a fost găsit vinovat că a scandat jigniri rasiste la adresa atacantului formaţiei Brescia Mario Balotelli, informează lequipe.fr.

Bărbatul de 38 de ani a fost identificat de poliţie cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe stadion.

Interdicţia primită de suporterul formaţiei din Verona este valabilă pe toate stadioanele din Europa.

La meciul din 3 noiembrie, Balotelli a vrut să părăsească terenul din cauza scandărilor rasiste ale unor suporteri.

În minutul 55 al partidei de la Verona, Balotelli a luat mingea în mână şi a degajat în tribună. Iniţial, gestul a fost sancţionat de arbitrul partidei. Balotelli a reacţionat însă astfel după ce a fost ţinta scandărilor rasiste ale unor suporteri ai echipei gazdă.

Balotelli a vrut apoi să părăsească terenul, însă a fost convins de colegii săi să nu o facă. Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar la staţia de amplificare s-a difuzat un mesaj către fani.

Balotelli a fost din nou victimă a insultelor rasiste venite din tribune, la 5 ianuarie, la meciul pe care echipa lui, Brescia, l-a disputat, pe teren propriu, împotriva formaţiei Lazio.

Sursa : news.ro

Serena Williams şi Caroline Wozniacki s-au calificat în semifinalele turneului de la Auckland... WADA a înaintat oficial dosarul Rusiei la TAS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x