Antena Căutare

Veni, Vidi.. şi iei CINCI! Lazio a spulberat-o pe FCSB, scor 5-1! Aventura roş-albaştrilor în Europa League se termină umilitor!

După 0-1 în tur, Lazio Roma a dezintegrat-o pe FCSB cu scorul de 5-1 şi încheie astfel traseul formaţiei antrenate de Dică în Europa League. Ciro Immobile a reuşit un hat-trick, acompaniat pe lista marcatorilor de Felipe Anderson şi Bastos. Pentru roş-albaştri a marcat Gnohere.

După 0-1 în tur, Lazio Roma a dezintegrat-o pe FCSB cu scorul de 5-1 şi încheie astfel traseul formaţiei antrenate de Dică în Europa League. Ciro Immobile a reuşit un hat-trick, acompaniat pe lista marcatorilor de Felipe Anderson şi Bastos. Pentru roş-albaştri a marcat Gnohere.

După victoria convingătoare din tur, FCSB avea mare încredere că poate scoate un rezultat istoric pe Olimpico. Socoteala de acasă însă nu s-a potrivit cu cea din târg. Simone Inzaghi a schimbat aproape în totalitate primul 11 cu care a abordat meciul de la Bucureşti şi imediat s-a văzut!

Nici nu a început bine meciul şi Ciro Immobile a şi lovit pentru prima dată. În minutul 7, golgheterul italienilor a primit o pasă foarte bună de la căpitanul Lulic, a preluat pe piept în interiorul careului, după care a șutat pe colțul scurt, din doar patru metri. A urmat un adevărat asediu la poarta tânărului Vlad, care până la pauza a mai scos mingea din plasă de încă două ori! Bastos şi acelaşi Immobile au stabilit scorul primei reprize, iar problema echipei calificate nu mai era sub semnul întrebării!

În partea secundă formaţia antrenată de Simone Inzaghi a continuat să atace cu un Felipe Anderson care şi-a bătut joc cum a vrut de defensiva roş-albaştrilor! În minutul 51, brazilianul a scăpat în zonă centrală fără să fie deranjat de niciun jucător de-al lui Dică, după care a șutat de la marginea careului, fără intensitate, dar plasat, în dreapta lui Vlad.

Italienii au continuat să domine fără emoţii partida, chiar dacă Florinel Coman a şutat în bară. În minutul 71, Ciro avea să realizeze hat-trick-ul după un contraatac de manual cu Felipe Anderson la pupitru.

La 5-0 formaţia italiana a redus turaţia motoarelor, ceea ce le-a permis şi roş-albaştrilor să marcheze golul de onoare prin Gnohere. Coman a recuperat în faţa lui Leiva şi i-a pasat ”Bizonului”, care a scăpat singur cu Strakosha şi a marcat după ce mingea i-a fost respinsă în mână de portar.

S-a terminat 5-1 pentru Lazio, care reuşeşte să se califice în optimile de finală ale Europa League fără prea mari emoţii, chiar dacă după meciul tur FCSB promitea să facă istorie.

Lazio - FCSB, în șaisprezecimile Europa League! ECHIPA DE START OFICIALĂ a celor de la FCSB. Dică mizează pe experiență ... VIDEO: Tragedie înainte de meciul Athletic Bilbao-Spartak Moscova. Un polițist și-a pierdut viața în timpul altercațiilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x