Antena Căutare

Victorie! Junioarele Ducu și Roșca au câștigat Roland Garros-ul!

Ziua a început excelent pentru tenisul românesc. în concursul de dublu-junioare, Ioana Ducu şi Ioana Loredana Roşca s-au impus în finala în care au întâlnit perechea Cc.Bellis / M.Vondrousova

Ziua a început excelent pentru tenisul românesc. în concursul de dublu-junioare, Ioana Ducu şi Ioana Loredana Roşca s-au impus în finala în care au întâlnit perechea Cc.Bellis / M.Vondrousova, scrie observator.tv.

Semne bune pare să aibă această zi pentru tenisul autohton. Cu doar câteva ore mai devreme de finala senioarelor dintre Maria Șarapova și Simona Halep, o veste minunată vine de la Paris.

În concursul de dublu rezervat junioarelor, perechea Ioana Ducu şi Ioana Loredana Roşca a reușit să se impună în marea finală, cucerind astfel marele trofeu al Openului francez.

Româncele le-au învins în marea finală pe Cc.Bellis / M.Vondrousova la capătul unui joc care a avut nevoie de un maxi-tie-break. Scorul finalei a fost 6-1, 5-7, 11-9, în favoarea fetelor noastre!

România e cu sufletul la gură! Simona Halep joacă astăzi în FINALA de la Roland Garros... Durere nemărginită în lumea sportului! Fernandao, fostul fotbalist al echipei Olympique Marseille, a murit într-un accid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x