Antena Căutare

Victorii pentru Real si Barcelona in Primera

Extraterestrii s-au distrat cu Zaragoza (4-0) in timp ce galacticii au invins pe Mestalla mult mai usor decat o arata scorul (2-3 cu Valencia).

La Barcelona a revenit moda fundasilor marcatori. Pique, un obisnuit al careului advers la corner, a deschis scorul in partida cu Zaragoza in minutul 19.

Messi a dublat avantajul inainte de pauza iar la reluare, capitanul Puyol si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, David Villa desavarsind dezastrul pentru alb-albastri.

Derby-ul etapei s-a desfasurat pe Mestalla, acolo unde Valencia primea vizita Realului. Benzema a deschis scorul in minutul 20, iar ce a urmat e greu de explicat. Nu mai putin de 7 cartonase galbene au fost aratate de arbitrul pa inainte de ultimul sfert al partidei.

Golul lui Ramos din minutul 72 a temperat duritatile dar a deschis spectacolul. Soldado a redus din handicap, Cristiano Ronaldo a refacut repede diferenta, pentru ca in final primul sa marcheze pentru 2-3.

Intr-o alta partida, Villareal a invins cu 1-0 pe Betis Sevilla.

In clasament, Real e lider cu 31 de puncte, Barcelona e pe 3 cu 3 mai putine iar podiumul e completat de Valencia cu 24.

Foto: Intact Images \ EPA

Remize albe in derby-urile din Serie A... Andrei Kirilenko, accidentat grav in campionatul Rusiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x