Antena Căutare

Gigi Becali a dezvaluit detaliile mutarii lui Wesley la Steaua. Vezi cu cat il vinde Porumboiu si ce contract are Bicfalvi!

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre transferul lui Wesley la echipa antrenata de Ilie Stan si a dezvaluit cateva detalii din intelegerea pe care o are cu patronul de la Vaslui, Adrian Porumboiu.

"Cu Wesley nu e graba. Porumboiu mi-a zis sa am grija ce fac. cu Bicfalvi trebuia sa se inteleaga astazi, dar e suparat pe multe lucruri din fotbal. Eu am fost printre singurii care l-am inteles. Probabil ca si-a dat seama ca nu e normal sa dea salarii de 4-500.000 de euro.

Noi nu ne permitem jucarii de zeci de milioane. Porumboiu mi-a scazut 100.000 de euro din suma pentru Wesley si mi-a zis sa-l iau cu 900.000 de euro cu tot cu TVA. Restul banilor ii dau jucatorului.

Nu inteleg de ce Bicfalvi nu a crescut mai mult, unii nu pot sa evolueze mai mult. El are un salariu de 2.700 de euro pe luna si atunci de ce sa nu plece la 15.000 de euro? Pe el nu il intereseaza curve si prostituate, e baiat cuminte".



Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Paul Pirvulescu e nerabdator sa ajunga la Dinamo: "Imi doresc ca urmatorul meu antrenor sa fie Ciobotariu"... Alex Corretja e noul capitan nejucator al Spaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x