Antena Căutare

VIDEO! Lovitura de teatru in cazul Chipciu: Liga a refuzat inregistrarea transferului la Steaua

Desi parea ca trecerea lui Chipciu la Steaua era ca si facuta, Liga a refuzat inregistrarea transferului.

Lovitura de teatra in cazul transferului lui Chipciu la Steaua. Dupa ce Brasovul si-a dat acordul si jucatorul a semnat cu ros-albastrii, Liga a refuzat sa inregistreze mutarea. Motivul este opozitia clubului Sporting Pitesti, care detine 50% din drepturile federative ale mijlocasului.

Gigi Becali a luat foc la emisiunea Contraatac de la GSP TV si a amenintat ca nici Papa nu-l mai intoarce pe fotbalist din drumul catre Steaua.

"Chipciu a semnat, Brasovul a semnat, jucatorul e al Stelei. Nicolae Badea nu are niciun as in maneca. Liga a refuzat un act, noi pe 27 mergem cu executorul judecatoresc peste ei.

Ori vor sa-i faca pe plac lui Badea, ori Mitica vrea sa ma rog de el, ori il asteapta pe Nicolae sa sara la cap cu ceva. O sa ii acuz de abuz in serviciu.

In cazul lui Sburlea scria in contract ca Scoala Gica Popescu trebuia sa participe la negocieri, dar Rapid a avut castig de cauza. Nimeni nu-l mai intoarce pe jucator, nici Papa de la Roma. Cei de la Sporting au doar dreptul la cesiunea a jumatate din suma luata de Brasov."

Patronul e convins ca George Copos nu va pleca de la Rapid pentru ca nimeni nu ii va cumpara o echipa plina de datorii, chiar daca pretul de achizitie e de un euro.



Foto: gsp.ro

Mitica Dragomir: "Nici Copos si nici Porumboiu nu renunta la echipe"... Transferul lui Wesley la Steaua in impas. Vezi de ce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x