Antena Căutare

VIDEO: Simona Halep, prima reacție după cel mai bun meci al său de la Australian Open: ”Acest turneu reprezintă un maraton pentru mine!”

Simona Halep nu a resimțit deloc accidentarea din turul I de la Australian Open și nici meciul maraton cu Lauren Davis și s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open, după ce a trecut în minimum de seturi, scor 6-3, 6-2, de Naomi Osaka (72 WTA).

În ciuda faptului că a petrecut aproape 9 ore pe terenurile de la Melbourne, mai mult decât orice jucătoare în acest sezon, liderul WTA a arătat o formă fizică incredibilă, iar problemele la gleznă par că nici nu mai există. La câteva momente după finalul meciului, sportiva din România a acordat primele declaraţii, la cald, chiar pe teren.

"Mulțumesc publicului! A fost un meci excelent, am jucat bine cel de-al doilea meci aici, pe Margaret Court Arena. Sunt foarte bucuroasă că m-am calificat din nou în sferturile de finală. Nu m-am aşteptat la asta la începutul turneului, din cauza accidentării. Sunt mândră că am fost foarte atentă şi am jucat fiecare moment foarte concentrată.", a spus Simona.

Simona a dat amănunte și despre cel mai dificil moment al său de la Australian Open, accidentarea.

"Acest turneu arată deja ca un maraton. Încă simt accidentarea, dar încerc să nu mă gândesc la ea. Vreau să mă bucur de fiecare moment şi să dau totul. După această victorie, poate voi avea câteva zile libere şi va fi mai bine."

Halep a spus câteva cuvinte și despre puternica adversară de azi, Naomi Osaka.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Înainte de meci știam că Naomi loveşte foarte puternic, și am plimbat-o foarte mult. Uneori am lovit mai tare, mai încet, am vorbit despre asta cu echipa mea şi mi-a ieşit.”

Nu a lipsit din discurs nici Darren Cahill, artizanul din spatele succeselor Simonei Halep:

”Îi mulţumesc mult lui Darren pentru susţinere, e minunat să am un australian lângă mine şi să am susţinere aici. În meciul următor voi încerca să joc mai bine decât am făcut-o azi şi voi da totul pentru victorie”, a înaheiat Simona Halep.

Pentru performanța de până acum de la Melbourne, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 440.000 dolari australieni şi 430 de puncte WTA. În faza următoare, Halep o va înfrunta pe învingătoarea meciului Karolina Pliskova (6 WTA) - Barbora Strycova (20 WTA).

SUPER-SIMONA HALEP! Evoluție excepțională a liderului mondial cu Naomi Osaka și calificare în ”sferturi” la Australian O... Simona Halep vede semifinalele de la Australian Open. Iată detaliul care o califică pe româncă în careul de ași la Melbo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x