Antena Căutare

WTTC: Chevrolet, dublu campion mondial!

Ambele titluri din Campionatul Mondial de Turisme (WTCC), la categoriile "Producatori" si "Piloti", au fost castigate, printr-o noua victorie si alte doua clasari pe podium in Macao, de Chevrolet.

Chevrolet a castigat ieri, in Macao, titlul Campionatului Mondial de Turisme la categoria "Producatori", in timp ce Yvan Muller a fost declarat oficial Campion WTCC la categoria "Piloti".

Acest dublu succes, primul inregistrat de Chevrolet si GM intr-un campionat mondial FIA, reprezinta o incheiere perfecta a campaniei exceptionale realizate de Cruze pe parcursul sezonului.


Articolul continuă după reclamă

In Cursa 2, echipa Chevrolet au trecut printr-o lupta grea pentru a-l depasi pe Farfus, terminand pe locurile 3 si 4, ceea ce inseamna ca Chevrolet s-a clasat pe podium in 21 dintre cele 22 de curse ale anului. Din pacate, aceasta clasare nu i-a permis lui Huff sa ocupe pozitia a doua in campionat, el fiind la egalitate de puncte cu Tarquini, care a fost declarat vice-campion doar datorita numarului de victorii.

Alain Menu a avut un weekend mai dificil, insa el si-a demonstrat din nou spiritul de echipa si curajul exceptionale, el trebuind sa faca fata unui eveniment nefericit, moartea tatalui sau. Pilotul elvetian a terminat Cursa 1 pe locul al saptelea, dupa un contact cu peretele in prima tura.

In timp ce cantecul „We are the Champions!" se auzea in standul Chevrolet dupa cursa, printre felicitari, toasturi si cateva lacrimi, echipa RML se pregatea pentru o noapte lunga de sarbatori bine-meritate.

Dupa revenirea in Europa, echipa va reveni la munca, trebuind sa faca fata unei noi provocari: transformarea noului Cruze 1.6 turbo intr-un autovehicul la fel de competitiv pentru anul 2011 ca si masina de curse actuala.

Victoria Branesti - Dinamo 2-4/ "Cainii", la sase lungimi in spatele liderului... Mihai Stoica: "Hotarasem sa nu ma mai intorc la Steaua, dar am decis sa revin cu garantia ca voi fi respectat!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x