Antena Căutare

ZIUA DECISIVĂ ÎN CAZUL LUI PISTORIUS! Atletul a fost găsit NEVINOVAT la două capete de acuzare

Pistorius a fost trimis în judecată în luna martie şi a avut mai multe înfăţişări pînă acum, în toate susţinând că este nevinovat și că a împușcat-o din greșeală pe Reeva Steenkamp, logodnica sa

Pistorius a fost trimis în judecată în luna martie şi a avut mai multe înfăţişări pînă acum, în toate susţinând că este nevinovat și că a împușcat-o din greșeală pe Reeva Steenkamp, logodnica sa.

Judecătoarea a pus punct final zilei de azi, urmînd să comunice mîine verdictul. "Oscar Pistorius avut timp destul să reflecteze şi să se comporte rezonabil înainte de a trage. A fost neglijent. Era antrenat în folosirea armelor, trebuia să verifice bine înainte. S-a grăbit şi a acţionat cu prea multă forţă", a fost concluzia zilei, judecătoarea Thokozile Masipa lăsînd să se înţeleagă că înclină spre omor din culpă.

Verdictul final se va da vineri

Dacă în sala de judecată tensiunea atinge cotele cele mai înalte, în fața tribunalului mai multe persoane așteaptă cu sufletul la gură decizia și își doresc condamnarea atletului!

Judecătoarea Thokozile Masipa l-a declarat pe Oscar Pistorius NEVINOVAT de crimă cu premeditare! Verdictul de NEVINOVĂȚIE a fost valabil și în cazul acuzației de OMOR.

În urma acestor decizii, atletul sud-african mai poate fi condamnat pentru OMOR DIN CULPĂ, unde poate primi până la 15 ani de închisoare, sau pentru UZ și DEȚINERE DE ARME DE FOC, maximum cinci ani în spatele gratiilor.

Iolanda Balaş: 14 recorduri mondiale doborâte, 140 de concursuri câştigate consecutiv... FINAL DE DRUM! Oscar Pistorius, VINOVAT pentru ucidere din culpă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x