Antena Căutare

Un cățel a murit de tristețe, abandonat de stăpânul său pe un aeroport

Uneori, chiar dacă devine cel mai bun prieten al omului, un câine nu are parte de afecțiunea pe care o și oferă. Un cățel frumos și afectuos a fost abandonat de stăpânul său pe un aeroport columbian. A murit după o lună, fără să-și mai dorească să trăiască singur.

Uneori, chiar dacă devine cel mai bun prieten al omului, un câine nu are parte de afecțiunea pe care o și oferă. Un cățel frumos și afectuos a fost abandonat de stăpânul său pe un aeroport columbian. A murit după o lună, fără să-și mai dorească să trăiască singur.

Patrupedul, botezat de veterinarii care au avut grijă de el ”Nor călător”, după numele unei melodii celebre, a petrecut o lună de zile în terminalulul aeroportuluI Palonegro din Columbia, sperând că stăpânul său se va întoarce.

Pasagerii spun că animalul i-a impresionat profund, se apropia de călătorii sosiți pe aeroport și-i adulmeca, dorind să se asigure că e și stăpânul lui printre ei, apoi se retrăgea trist în colţul său.

Pasagerii, dar şi angajaţii aeroportului, i-au o dat de mâncare, dar animalul a refuzat-o de fiecare dată. Nici măcar perfuziile cu glucoză nu l-ai mai putut ajuta.

Vacanțele la cort, experiențe memorabile pentru Cheloo și Șerban Copot... Ce înseamnă când visezi că te cerți?! Deși e greu de crezut, nu e semn rău!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x