Antena Căutare

Vremea 31 iulie. Prognoza meteo anunță ploi. Când e ultima zi de furtuni

Vremea din 31 iulie se anunță instabilă. Prognza metei anunță ploi abundente și descărcări electrice. Când este anunțată ultima zi de furtuni?

Vremea 31 iulie. Prognoza meteo anunță ploi. Când e ultima zi de furtuni
vremea 31 iulie 2018

Vremea din 31 iulie se anunță instabilă. Prognza meteo anunță ploi abundente și descărcări electrice. Când este anunțată ultima zi de furtuni?

Potrivit vremea.ro, marți aversele de ploaie însoțite de descărcări electrice și răzleț de grindină de dimensiuni mici și medii vor continuă să cadă pe spații destul de extinse în regiunile extracarpatice ale țării, în timp ce în restul regiunilor acestea se vor semnala doar în mod izolat. În Moldova punctifom se vor acumula cantități de apa de până la 25-30 de mm. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei și în vestul Banatului și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 31 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei) și 28-33 de grade în restul regiunilor țării.

Vremea 31 iulie la București

Potrivit vremea ido, în Capitală sunt prognozate furtuni cu fulgere dimineaţă și furtuni cu fulgere pe parcursul nopții. Așadar, ultima zi din iulie aduce ploi în cantități foarte mari. Temepraturile maxime vor atinge 30°C, iar cele minime vor fi de 21°C. Vântul va sufla moderat dinspre NNE cu o viteză între 10 şi 15 km/h, șansele de ploaie sunt de 80%, iar cantitățile de precipitații ating 1 l/m² pe timpul zilei și 5 l/m² pe timpul nopții. Potrivit prognozei meteorologilor, ultima zi cu ploi și furtuni la București va fi miercuri, 1 august. De joi, vremea se va schimba radical.

Prognoza meteo 31 iulie la munte

La munte vremea va fi ploioasă, iar cantitățile de apă ridică pericolul unor noi inundații. Sunt așteptate furtuni cu fulgere atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Temperaturile maxime la munte se încadrează între 26°C și 17°C, iar cantitatea de precipitații va fi de 5 l/m² (ziua) și 2 l/m² (noaptea). Conform meteorologilor, ultima zi de ploi și la munte va fi miercuri, 1 august. Apoi, vremea se va schimba radical.

Citește și vremea în România pentru săptămâna 30 iulie - 5 august

Citește și prognoza meteo pentru luna august 2018

PROGNOZA METEO pe două săptămâni nu arată deloc bine: După furtuni puternice şi ploi abundente, urmează temperaturi cani... Un nou ciclon ajunge România în perioada următoare! "Oamenii trebuie să se ferească"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x