Antena Căutare

Wow! De la un artist nu te-ai fi așteptat! Cântăreața Kelly Clarkson a mărturisit că le aplică copiilor ei corecții fizice

A intrat într-o controversă după ce a mărturisit că le aplică copiilor ei corecții fizice. Dar asta numai atunci când situația o impune, spune cunoscuta cântăreață, Kelly Clarkson, la un interviu radio.

A intrat într-o controversă după ce a mărturisit că le aplică copiilor ei corecții fizice. Dar asta numai atunci când situația o impune, spune cunoscuta cântăreața, Kelly Clarkson, la un interviu radio.

„Nu sunt împotriva micilor atenționări fizice. Nu mă refer, bineînțeles, la o bătaie serioasă, ci doar la corecții. Am avut parte de același tratament din partea părinților mei și m-am descurcat bine în viață, mă simt bine în această privință”, a declarat artista.

Ea a mai adăugat că:

„Este delicat atunci când te afli în public, pentru că sunt oameni care cred că să îți lovești ușor copilul este greșit, dar chiar nu văd nimic în neregulă cu asta. O avertizez pe fetița mea, de exemplu, înainte să îi dau o palmă la fund, că trebuie să se oprească și îi explic ce mă deranjează”.

În plus, Kelly a vorbit și despre momentele de relaxare după o zi extenuantă alături de cei patru copii, doi din prima căsătorie, și doi fii ai soțului ei din căsătoria anterioară.

Margherita nu mai ține cont de nimic! Artista adună pământ de pe morminte pentru măștile de întreținere pe care și le ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x