Next Star

Ne revedem în curând!

„Alina Eremia, ești mai frumoasă pe zi ce trece! Ai un secret pentru asta?” Ce a răspuns jurata „Next Star”

 
+2 click pentru
galerie

Alina Eremia, jurata “Next Star”, primește zi de zi complimente! Odată cu venirea primăverii, parcă a înflorit! Radioasă, cu energiile refăcute tocmai în însoritul Zanzibar, artista arată mai bine ca oricând.

„Alina Eremia, ești mai frumoasă pe zi ce trece! Ai un secret pentru asta?”, a fost întrebată de o admiratoare. Jurata celei mai iubite emisiuni pentru copii doar s-a limitat să-i dea Like comentariului și să adauge câteva emoticoane zâmbitoare.

Se pare că primăvara îi priiește mai mult ca oricând Alinei, mai ales că recenta ei piesă, „Poartă-mă” a devenit un adevărat hit.

Vouă vă place?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe