Antena Căutare

„Alina Eremia, ești mai frumoasă pe zi ce trece! Ai un secret pentru asta?” Ce a răspuns jurata „Next Star”

Alina Eremia, jurata “Next Star”, primește zi de zi complimente! Odată cu venirea primăverii, parcă a înflorit! Radioasă, cu energiile refăcute tocmai în însoritul Zanzibar, artista arată mai bine ca oricând.

Alina Eremia, jurata “Next Star”, primește zi de zi complimente! Odată cu venirea primăverii, parcă a înflorit! Radioasă, cu energiile refăcute tocmai în însoritul Zanzibar, artista arată mai bine ca oricând.

„Alina Eremia, ești mai frumoasă pe zi ce trece! Ai un secret pentru asta?”, a fost întrebată de o admiratoare. Jurata celei mai iubite emisiuni pentru copii doar s-a limitat să-i dea Like comentariului și să adauge câteva emoticoane zâmbitoare.

Se pare că primăvara îi priiește mai mult ca oricând Alinei, mai ales că recenta ei piesă, „Poartă-mă” a devenit un adevărat hit.

Vouă vă place?

Katia Cărbune, cea mai tânără compozitoare din România, de la „Next Star” direct la Radio Zu! Piesa ei, în playlist, ast... Acum câțiva ani era doar o fetiță, acum e o adevărată divă. Teodora Sava, „Beyonce a României”, a devenit o domnișoară s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x